Quantcast

Το Netflix πετά στους φανς του Stranger Things καινούριο βιντεάκι, επειδή Halloween (VIDEO)

Θα αποκατασταθεί ποτέ η τύχη της Barb?

President Creed

1 Νοεμβρίου 2016

Πρέζα για τα πρεζάκια του Stranger Things εμφανίστηκε εχθές το βράδυ στο ίντερνετς, με ένα Χαλοουινιάτικο δίλεπτο βίντεο στο οποίο γίνεται, επιτέλους, αναφορά στην αδικοχαμένη Barbara.

Το βίντεο, με τίτλο “Minute By Minute with Brenda Wood” θυμίζει ενημερωτική εκπομπή από τα 80s και μας βυθίζει ξανά στον εντελώς ρετροφουτουριστικό κλίμα της σειράς που μας καθήλωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο χαρακτήρας της Barb και η τύχη της στην πρώτη σεζόν είχε δημιουργήσει αντιδράσεις στο κοινό της σειράς, οι οποίοι ζητούσαν “δικαιοσύνη” για την Barb. Ίσως με την αφορμή του Halloween, οι παραγωγοί της σειράς να βρήκαν την τέλεια αφορμή για να αποκαταστήσουν εν μέρει τη φήμη της Barb, αλλά και να μας δώσουν άλλη μια τζούρα από τον κόσμο του Stranger Things, μιας και η αναμονή για τα νέα επεισόδια αναμένεται μεγάλη.

H φερόμενη ως παρουσιάστρια, Brenda Wood, κάνει μια σύντομη αναφορά και στην Eleven, αναφέροντας ότι εθεάθη ένα κοριτσάκι αγνώστων στοιχείων να σουφρώνει Eggos από ένα σουπερμάρκετ, ενώ στο τέλος συνιστά στους τηλεθεατές να αποφύγουν το Mirkwood αυτό το Halloween.

 

Σατανικοί Duffer Brothers.
giphy

 

Best of internet