Quantcast

Ο Roger Waters τα έχωσε στον Trump και τον πρόεδρο του Μεξικού σε live στο Mexico City (VIDEO)

Trump είσαι ένας ηλίθιος, έγραφε στις γιγαντοοθόνες και φώναζε το κοινό

Bobol Gordello

2 Οκτωβρίου 2016

Το ιστορικό μέλος των Pink Floyd, Roger Waters (όπως και όλο το συγκρότημα), δε φοβήθηκε ποτέ να πει τη γνώμη του για τα τεκταινόμενα. Έτσι και τώρα, με τις εκλογές στις ΗΠΑ προ των πυλών, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με τον τρόπο του τις εξελίξεις. Και το έκανε στο πλέον κατάλληλο μέρος, τη σκηνή σε live (με δωρεάν είσοδο) στην Πόλη του Μεξικό.

Roger-Waters-Net-Worth

Αφορμή στάθηκαν, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, τα σούρτα-φέρτα Trump και Nieto (Μεξικανός πρόεδρος) γύρω από την ανοικοδόμηση του τείχους που ορέγεται ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων, αλλά και η ευρύτερη ρητορική μίσους του Trump. Έτσι, την ώρα που ο Waters έπαιζε επί σκηνής, χτύπησε με τον τρόπο του τον υποψήφιο πλανητάρχη:

Στις γιγαντοοθόνες πίσω από τη σκηνή εμφανίστηκε η μορφή του Trump με ένα όπλο, καθώς και απεικονίσεις του με κουκούλες της Κου-Κλουξ-Κλαν, με το κοινό να επευφημεί, ενώ, παράλληλα, περνούσαν μηνύματα στα ισπανικά από τα matrix του συναυλιακού χώρου.

Καταγραφή

Οι αντιδράσεις ήταν ακόμα πιο έντονες, όταν στις γιγαντοοθόνες εμφανίστηκε στα ισπανικά το μήνυμα “Ο Trump είναι ένας ηλίθιος”, το οποίο άρχισε να φωνάζει και το κοινό.

Καταγραφή

Από τα πυρά του Βρετανού μουσικού δεν ξέφυγε και ο Μεξικανός πρόεδρος Enrique Pena Nieto, τον οποίο κάλεσε μαζί με το κοινό σε παραίτηση, κάτι αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς πως 28.000 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί στη χώρα στα 4 χρόνια της θητείας του. Την ώρα που ο Waters, δε, διάβαζε σε άπταιστα ισπανικά σχετικό μήνυμα προς το κοινό, ο κόσμος αποδοκίμαζε το Nieto και τον αποκαλούσε “δολοφόνο”.

Η συναυλία έκλεισε με τον Waters να λέει (πάλι στα Ισπανικά):

Είναι ώρα να γκρεμίσουμε το τείχος που χωρίζει τους φτωχούς από τους πλούσιους.

Σέβας.

Best of internet