Quantcast

O John Malkovich υποδύεται 8 χαρακτήρες από το σύμπαν του David Lynch επειδή έτσι (VIDEO)

Επιτέλους το είδαμε κι αυτό

President Creed

28 Σεπτεμβρίου 2016

Τρομερά είναι τα νέα για τους θαυμαστές του David Lynch και του John Malkovich. Οι δύο υπερταλαντούχες κωλόφατσες τoυ αμερικάνικου σινεμά επιτέλους συνεργάζονται, έστω και με έμμεσο τρόπο.

cMcUKSp

Μπορεί να μην έχει βγει καθόλου υλικό από το πολυαναμενόμενο comeback του Twin Peaks, όμως ο John Malkovich αποφάσισε να υποδυθεί τους βασικούς χαρακτήρες του Λιντς σε video project, ονόματι “Playing Lynch.

Τα βίντεο συνοδεύονται μάλιστα από μουσική από πολλά ονόματα όπως Angelo Badalamenti, Zola Jesus, Lyke, Wayne Coyne και Steven Drozd από τους Flaming Lips και Sky Ferreira, τα οποία μπορεί να κατεβάσει κανείς για $5 στο site του project για να βοηθήσεις το Ίδρυμα Lynch “να θεραπεύσει το τραυματικό στρες σε όσους το χρειάζονται” και άλλα ονειροψυχολογικά causes.

 

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του Playing Lynch:

To Squarespace φιλοξενεί το Playing Lynch, μια επανερμηνεία της πιο εμβληματικής δουλειάς του σκηνοθέτη μαζί με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, προκειμένου να μαζευτεί υποστήριξη και επίγνωση για το “David Lynch Foundation”. Κάθε download θα βοηθήσει στην αποστολή του DLF, να θεραπεύσει το τραυματικό στρες σε όσους το χρειάζονται περισσότερο. Βοηθήστε μας να ξεκλειδώσουμε τις προοπτικές που κρύβονται μέσα.

 

Στο Playing Lynch, o John Malkovich ενσαρκώνει σε 8 short films 7 χαρακτήρες του κινηματογραφικού σύμπαντος και φυσικά τον ίδιο τον David Lynch. Φυσικά πρώτο κυκλοφόρησε το βίντεο του Malkovich ως Dale Cooper από το Twin Peaks:

 

Αναμένεται το (μάλλον καλύτερο όλων) βίντεο του ως Log Lady,

log-lady-john-malkovich-psychogenic-fugue-781x408.jpg.pagespeed.ce.l0EyP8Totm

 

ενώ εμφανίζεται και ως John Merrick απ’ το Elephant Man, ως Mystery Man απ’ το “Lost Highway,” ως τρομακτικό Frank Booth απ’ το “Blue Velvet’s” και ως Henry Spencer απ’ το “Eraserhead”:
DavidLynchFoundationSquarespace_PlayingLynchTrailerPsychogenicFugueembargo927830am16

dale

lynchmalkov

MALYNCH_1

MALYNCH_2

elephantman

 

Best of internet