Quantcast

Άτιμο 2016: Αριβεντέρτσι πρόκειται να πει ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί που του ζήτησε διαζύγιο

Μη χαίρεστε, λογικά τον αφήνει για τη γοητεία του Αλέξη Τσίπρα

LUBEN CREW

20 Σεπτεμβρίου 2016

Τίποτε ωραίο δεν κρατάει για πάντα, ακόμα και το ίσως πιο φάμπιουλους ζευγάρι του πλανήτη όλου μετά τον Καντακουζηνό με τη γκαρσόνα του. Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από το Μπραντ Πιτ, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της ηθοποιού, Robert Offer.

Ο Οffer δήλωσε πως η Τζολί ζήτησε τη “λύση του γάμου” της με το Μπραντ Πιτ χτες Δευτέρα 20/9, προσθέτοντας πως “η απόφαση πάρθηκε για το καλό της οικογένειας”. Πρόσθεσε επίσης πως η ηθοποιός “δεν πρόκειται να σχολιάσει και ζητά να έχει η οικογένεια της την ιδιωτικότητά της αυτή την ώρα”.

Brangelina-binodon69

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004 αλλά παντρεύτηκαν μόλις τον Αύγουστο το 2014. Έχουν έξι παιδιά μαζί – τον Maddox, τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Το ζεύγος Brangelina τα έφτιαξε αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith, που βγήκε το 2005. Η τελευταία τους συνεργασία ήταν η σκηνοθετημένη από τη Τζολί αισθηματική ταινία By The Sea, που βγήκε πέρσι το 2015.

130906144457-joliepittkids2011-horizontal-large-gallery

Σε περίπτωση που στεναχωριέστε, μπορείτε να ποντάρετε το σπίτι σας ότι η Τζολί άφησε το Μπραντ για τον πρωθυπουργό μας. Επίσης, ελπίζουμε αυτό να είναι και το αντίο του αγαπημένου μας Μπραντ Πιτ:

 

 

Best of internet