Άτιμο 2016: Αριβεντέρτσι πρόκειται να πει ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί που του ζήτησε διαζύγιο

nerdcult popstream

Άτιμο 2016: Αριβεντέρτσι πρόκειται να πει ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί που του ζήτησε διαζύγιο

Μη χαίρεστε, λογικά τον αφήνει για τη γοητεία του Αλέξη Τσίπρα


LUBEN CREW · 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τίποτε ωραίο δεν κρατάει για πάντα, ακόμα και το ίσως πιο φάμπιουλους ζευγάρι του πλανήτη όλου μετά τον Καντακουζηνό με τη γκαρσόνα του. Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από το Μπραντ Πιτ, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της ηθοποιού, Robert Offer.

Ο Οffer δήλωσε πως η Τζολί ζήτησε τη “λύση του γάμου” της με το Μπραντ Πιτ χτες Δευτέρα 20/9, προσθέτοντας πως “η απόφαση πάρθηκε για το καλό της οικογένειας”. Πρόσθεσε επίσης πως η ηθοποιός “δεν πρόκειται να σχολιάσει και ζητά να έχει η οικογένεια της την ιδιωτικότητά της αυτή την ώρα”.

Brangelina-binodon69

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004 αλλά παντρεύτηκαν μόλις τον Αύγουστο το 2014. Έχουν έξι παιδιά μαζί – τον Maddox, τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Το ζεύγος Brangelina τα έφτιαξε αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith, που βγήκε το 2005. Η τελευταία τους συνεργασία ήταν η σκηνοθετημένη από τη Τζολί αισθηματική ταινία By The Sea, που βγήκε πέρσι το 2015.

130906144457-joliepittkids2011-horizontal-large-gallery

Σε περίπτωση που στεναχωριέστε, μπορείτε να ποντάρετε το σπίτι σας ότι η Τζολί άφησε το Μπραντ για τον πρωθυπουργό μας. Επίσης, ελπίζουμε αυτό να είναι και το αντίο του αγαπημένου μας Μπραντ Πιτ:

 

 

Best of internet