Quantcast

Το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν του Stranger Things με ένα Teaser (VIDEO)

Το 2017 αναμένεται να δούμε ακόμα πιο περίεργα πράγματα

President Creed

31 Αυγούστου 2016

Πριν από μια ώρα περίπου ανακοινώθηκε ουσιαστικά ότι θα γυριστεί και δεύτερη σεζόν της σειράς “Stranger Things”. Λογικά δεν πρέπει να έχει μείνει και κανείς που να μη γνωρίζει κάτι για την απόλυτη σειρά που έσκασε σαν κομήτης στις αρχές του καλοκαιριού.

Μετά από τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν, τώρα το Netflix ανακοίνωσε με ένα teaser στο Facebook ότι μέσα στο 2017 θα δούμε τη συνέχεια του Stranger Things όπου θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα περιστατικά της πρώτης σεζόν, δηλαδή το 1984.

Γνωρίζαμε ήδη από τους Duffer Brothers ότι μάλλον θα υπάρξει νέα σεζόν, η οποία θα είναι πιο σκοτεινή και πιο περίεργη από την πρώτη, λέγοντας ότι θέλει να έχει κάτι από την απόκοσμη ατμόσφαιρα του Ιντιάνα Τζόουνς “Temple of Doom”.

Το teaser της νέας σεζόν ανέβηκε πριν από δύο ώρες περίπου και έχει ήδη 5 εκατομμύρια views στο Facebook.

 

Στο teaser, πέραν από το μουσικό ίντρο της σειράς που αυτόματα εκκρίνει αδρεναλίνη στους εγκεφάλους μας, βλέπουμε και τα ονόματα των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν, η οποία θα έχει 9 επεισόδια, δηλαδή 8 όπως η προηγούμενη + το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο “The lost Brother”.

SSN2

Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς να περιμένουμε τη νέα σεζόν, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι διαθέσιμη σε streaming περίπου την ίδια περίοδο του χρόνου που είχε κυκλοφορήσει και η πρώτη σεζόν, δηλαδή το επόμενο καλοκαίρι.

 

 

Όταν έχεις δει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν και πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο για να δεις τη συνέχεια.

stranger-things-barb-archie-comic

 

 

Best of internet