Quantcast

You shall not marry: O Γκάνταλφ απέρριψε 1,5 μύριο για να παντρέψει το νέρντουλα ιδρυτή του Νάπστερ

Πρώτα οι Μετάλικα, τώρα ο Ίαν Μακέλεν, κανείς δεν τον πάει αυτόν τον άνθρωπο

LUBEN CREW

23 Αυγούστου 2016

Ο αξιαγάπητος γενικά Ίαν Μακέλεν δήλωσε πως είχε ρίξει πίτα στον δισεκατομμυριούχο δημιουργό του Νapster, Σιν Πάρκερ, παρότι ο δεύτερος του πρότεινε 1,5 εκατομμύρια δολλάρια για να τον παντρέψει ντυμένος Γκάνταλφ. Ο Μακέλεν, που ως γνωστόν έπαιζε το μάγο στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, δεν είχε ιδέα από που ήρθε η προσφορά όταν του ζητήθηκε να παντρέψει τον Πάρκερ και τη γυναίκα του, την τραγουδίστρια Αλεξάντρα Λένας. Η προσφορά ήρθε από ένα κοινό γνωστό του Πάρκερ και του Μακέλεν και ο ηθοποιός δήλωσε πως θα σκεφτόταν αν δεν του είχε ζητηθεί να σκάσει ο ίδιος.

 

“Δεν πάω ντυμένος, εκτός από παραστάσεις και τέτοια”, είπε ο Μακέλεν. “Οπότε, είπα συγγνώμη, ο Γκάνταλφ δεν κάνει γάμους.”

maxresdefault

Ο γάμος των δύο που είχε θέμα τoν Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έγινε τελικά το 2013 χωρίς τον Μακέλεν, σε ένα ψεύτικο ερειπωμένο κάστρο στο Big Sur της Καλιφόρνια. Το όλο ιβέντ, που περιλάμβανε τραπέζια ντυμένα με γούνες, κοστούμια από τον ενδυματολόγο του Άρχοντα και ολόκληρα ψητά γουρούνια κόστισε 10 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ η εταιρία που έφτιαξε ο Πάρκερ για να διοργανώσει το γάμο, με όνομα Neraida (λολ) έφαγε και 2,5 εκατομμύρια δολλάρια πρόστιμο.

Παρότι ο Πάρκερ έφαγε άκυρο, ο Μακέλεν ως πρόσωπο μπορεί να είναι διαθέσιμος για γάμους, καθώς το 2013 έφερε εις πέρας τον πολιτικό γάμο του Πάτρικ Στιούαρτ και της Σάνι Όζελ.

(Πηγή)

 

Best of internet