Quantcast

Αυτός ο φίλος είναι μάλλον ο μεγαλύτερος loser στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης (VIDEO)

Still, λιγότερο loser από τον παρουσιαστή διότι karma is a bitch

President Creed

21 Ιουλίου 2016

 

Τις παλιές ένδοξες στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης (τότε το μέγκα δεν είχε κάποιο μνημόνιο να προμοτάρει, αλλά υπήρχαν ακόμη χρήματα για να μοιράζει σκάφη) μας θύμισε η σελίδα EPIC ανεβάζοντας ένα απόσπασμα από το τηλεπαιχνίδι “Το Μεγάλο Παζάρι”.

Για όσους δε θυμούνται, η εκπομπή μοίραζε βαρβάτα δώρα και όχι μόνο κρέμες μαλλιών ή υαλουρονικά όπως συνηθίζεται πλέον. Ένας παίκτης λοιπόν σκάει στην εκπομπή σε μια φάση που τυχαίνει να έχει χορηγό μια αντιπροσωπεία με σκάφη αναψυχής, οπότε τα κουτάκια και οι κουρτίνες είναι τίγκα σε δώρα σκάφη εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

 

Τα λεφτά ήταν τόσα τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ που το σκάφος έδινε δώρο σκάφος. Φυσικά ο παίκτης δεν διάλεξε τελικά κανένα απο τα δύο σκάφη που θα του έδιναν δώρο ένα πραγματικό σκάφος, αλλά ούτε την κουρτίνα 2 που και αυτή θα τον έκανε σκαφάτο.

Διάλεξε σαν καλός μαλάκας την κουρτίνα 3, η οποία ήταν και η μόνη true 90s επιλογή, μιας και κέρδισε τρεις κενές βιντεοκασέττες από την ΡΑΚΣ-ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΕ ώστε να γράψει σε βίντεο την εκπομπή και να τη βλέπει και να κλαίει.

 

 

Μην ανησυχείς αυτή η κακοτυχία και αυτή η κακοδαιμονία δεν πάει άλλο, ήταν το χειρότερο, έπιασες πάτο.

 

μικρ

Best of internet