Quantcast

Ο Bieber βγαίνει στους δρόμους να κυνηγήσει Pokemon και κανείς δεν του δίνει σημασία (VIDEO)

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του anti-bieberiσμού

Τσαγκ

19 Ιουλίου 2016

Pokemon go, η νέα μανία που χει κατακλύσει τους δρόμους όλου του πλανήτη, και έχει αποκτήσει άπειρους οπαδούς που κυνηγάν τα ηλεκτρονικά ζωάκια όπου εμφανιστούν και φυσικά και πολλούς haters που κράζουν τους φανατικούς κυνηγούς. Στην Αμερική το κυνήγι σπάνιων Pokemon έχει πάρει επικές διαστάσεις, πριν από λίγες ημέρες είδαμε βιντεάκι από κάτι εκατοντάδες τυπάδες με τα κινητά ανά χείρας να κυνηγούν στο Central Park της Νέας Υόρκης τον σπάνιο Vaporeon .

Χτες λοιπόν έκανε την εμφάνιση του ένα άλλο σπάνιο Pokemon στην Νέα Υόρκη, ο Gyarados, και όπως είναι πλέον φυσικό, πολλοί επίδοξοι κυνηγοί, όπλισαν τα smartphones τους να το καταδιώξουν. Μεταξύ του πλήθους ήταν και ο Justin Bieber, συνοδευόμενος από φίλους του και τον μάνατζερ του.

justin-bieber-pokemon-go-hunt.jpg.optimal

Όπως συμπληρώνουν όσοι βρέθηκαν στο μεγάλο αυτό κυνήγι του ψηφιακού τερατακίου, κάνεις από τους παρευρισκόμενους δεν έριξε ούτε δεύτερη ματιά στον διάσημο αστέρα, που εκείνη την στιγμή αποτελούσε απλά έναν ανταγωνιστή τους.

O Bieber δεν είχε πάει εκεί από περιέργεια για να δει αν ο Pikachu και η παρέα του είναι πλέον πιο δημοφιλείς από αυτόν, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθει με μπράβους και σε άλλη τοποθεσία που είχε εμφανιστεί συλλεκτικό Pokemon. Βεβαία οι σωματοφύλακες του δεν είχαν ιδιαίτερη δουλειά, εφόσον πάλι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του.

 

 

 

Best of internet