Quantcast

Ο κιθαρίστας των Blink 182, Tom DeLonge, παρατάει το συγκρότημα για να κυνηγήσει εξωγήινους

Δηλώνει πεπεισμένος ότι έξω πάμε καλά

President Creed

21 Ιουνίου 2016

 

Έχουν όλοι καταλάβει πλέον ότι για να περάσει κανείς στην πρώτη του επιλογή, δεν αρκεί να έχεις πρόγραμμα, αλλά πρέπει να διαβάζεις σαν το σκυλί. Έτσι λοιπόν, όσο πρόγραμμα και να ‘χε ο Tom Delonge των Blink 182, και πάλι δεν του έφτανε ο χρόνος του προκειμένου να ασχοληθεί με τους εξωγήινους.

Οπότε, εν ολίγοις, η σημερινή είδηση έχει να κάνει με τον κιθαρίστα των Blink 182, Tom Delonge ο οποίος αποφάσισε να φύγει από το συγκρότημα προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στους εξωγήινους, όπως διαβάζουμε εδώ:

 

Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τους Blink. Έχει να κάνει με το τι κάνω στη ζωή μου αυτή τη στιγμή” εξήγησε ο Delonge σε συνέντευξή του. “Όταν είσαι ένας άθρωπος όπως εγώ, ο οποίος ασχολείται με κάτι (σ.σ. τους εξωγήινους) το οποιό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και σου έχει δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με κάτι για το οποίο τρελαινόσουν από παλιά- κάτι το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο- το να είμαι ένα μικρό μέρος αυτού είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ζωής μου.

 

 

tomdelonge

 

Μέχρι ενός σημείου, το συγκρότημα ήταν το κατάλληλο μέσο για την αποστολή του, αλλά ο DeLonge είπε ότι τελικά χρειάζεται να επεκτείνει τις δράσεις του και εκτός του συγκροτήματος.

 

Αφού λοιπόν η αποστολή γνωριμίας με τους εξωγήινους άρχισε να ψιλοβαλτώνει λόγω του συγκροτήματος, ο DeLonge τώρα φτιάχνει μια εταιρία όνοματι “Sekret Machines” και σκοπός της θα είναι να ενημερώνει τους ανθρώπους για την απειλή της εξωγήινης ζωής μέσω βιβλίων, ντοκιμαντέρ αλλά και τραγουδιών του συγκροτήματός του “Angels and Airwaves“.

Επίσης πλέον δεν ψήνεται να αναφέρεται στους εξωγήινους με τη λέξη “Aliens” γιατί λέει αυτή είναι η λέξη που η κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιείς.

“Αρχικά δεν τους αποκαλούμε “aliens”. Αυτός είναι ένας όρος που προέκυψε στην ποπ κουλτούρα και αναμενόμενο, μιας και η κυβέρνηση ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος” εξήγησε ο DeLonge.

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ

Capture

Ο DeLonge ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τον παίρνουν στα σοβαρά ώστε να μπορέσει να αναπτύξει όλες τις θεωρίες του.

Δεν πιστεύω ότι είμαι το άτομο που θα προσφέρει τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία, εκτός εάν οι άνθρωποι εμπιστευτούν πραγματικά αυτό που κάνουν και πιστέψουν σε εμένα. Έχουν υπάρξει εκατοντάδες χιλιάδες μάρτυρες, ίχνη και αποδείξεις που αναλύονται από επιστήμονες ανα τον κόσμο. Περιστατικά που έχουν συμβεί στη Γη. Είναι παντού γύρω μας. Ξέρω πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω τώρα.

 

Πράγματα που συμβαίνουν στους Blink 182 όταν πηγαίνουν για πρόβα.

giphy1

Best of internet