Quantcast

Ο Jon Snow σποϊλέριασε την ανάστασή του σε μπάτσο για να του σβήσει κλήση (VIDEO)

Κι εσύ περίμενες τόσους μήνες για να μάθεις τι σκατά γίνεται με τον Lord Commander

LUBEN CREW

14 Μαΐου 2016

Στην εκπομπή “The Tonight Show With Jimmy Fallon” βρέθηκε χθες ο Kit Harington, ευρύτερα γνωστός ως ο τύπος που παίζει τον Jon Snow, επ’ ευκαιρίας της δυναμικής επαναφοράς του χαρακτήρα στο προσκήνιο με την πολυπόθητη ανάστασή του στο δεύτερο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones.

jon-snowpng

Η συζήτηση ήρθε, μοιραία, στο κομμάτι του μυστικού της ανάστασης και πώς αυτό κρατήθηκε μέχρι να αποκαλυφθεί πανηγυρικά, φέτος, στο 2ο επεισόδιο. Ο Harington ήταν, όπως ήταν γνωστό, υποχρεωμένος να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν όσον αφορούσε την τύχη του Snow, ούτε καν στους γονείς του. Ο Kit παραδέχτηκε πως σχεδόν αμέσως το πολύ στενό του περιβάλλον ήξερε: οι γονείς του, η κοπέλα του Rose Leslie (η Ygritte) και κάποιοι πολλοί έμπιστοι άνθρωποι.

britain_olivier_awards_2016-1

Όπως διηγείται, όμως, ο Harrington, υπήρχε ένας ακόμα άνθρωπος που ήξερε για τη μελλοντική ανάσταση του Διοικητή του Τείχους κι αυτός ήταν ένας αστυνομικός. Καθώς γύριζε μια φορά στο σπίτι των δικών του, ο Harington πάτησε το γκάζι λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να τον σταματήσει ένα όργανο. Το οποίο όργανο κάλεσε τον ηθοποιό να τον ακολουθήσει μαζί του στο τμήμα, εκτός και αν ήταν διατεθειμένος να του αποκαλύψει τη μοίρα του Snow στην 6η σεζόν. Το πρόστιμο είναι πρόστιμο και, έτσι, ο Harington αποκάλυψε την επερχόμενη ανάσταση με τον αστυνομικό, ήρεμο, να αποχαιρετά τον ηθοποιό με τη φράση “On your way, Lord Commander”.

Ιδού το σχετικό βίντεο:

Έχει και τα τυχερά της η δουλειά του πάτσου.

Best of internet