Quantcast

Έρχεται sequel του manga Kabamaru μετά από 32 χρόνια

Θα φαγωθεί πολύ μακαρόνι μέχρι να βγει σε anime

LUBEN CREW

3 Φεβρουαρίου 2016

Ποιός δεν θυμάται το θρυλικό anime Καπαμαρού με την χαρακτηριστικά κακή ελληνική μεταγλώτιση και τη μανία του Καπαμαρού με τις μακαρονάδες;

Το κλασσικό πλέον στην Ελλάδα Kabamaru επιστρέφει στις 25 Φεβρουαρίου σε βιβλίο manga, δίνοντας μια συνέχεια στην ιστορία του Καπαμαρού μετά από 24 χρόνια.

Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια, η δημιουργός του Kabamaru, Yuu Azuki, κυκλοφορεί την συνέχεια της ιστορίας σε manga με τίτλο Iga no Kabamaru Sorikara. Η πλοκή θα συνεχίσει από το σημείο στο οποίο είχε μείνει, όταν δηλαδή ο Καπαμαρού επέστρεψε στα βουνά για να εκπαιδευτεί σε νίντζα.

tumblr_m43uj3JM5t1qzqnxxo1_500

 

Η Αzuki σχεδίασε το manga Igo no Kabamaru από το 1979 μέχρι το 1984 σε εβδομαδιαία περιοδικά. To 1983 κυκλοφόρησε σε anime στην Ιαπωνική τηλεόραση με 24 επεισόδια το 1983-1984. Μετά από τότε δεν υπήρξε κάποια συνέχεια στην ιστορία του Καπαμαρού.

Στην Ελλάδα το anime το είδαμε στις αρχές των 90s πακετάκι με κάλτ μεταγλώτιση, η οποία ίσως ευθύνεται και για την μεγάλη δημοφιλία του.

 

 

To Igo no Kabamaru Sorikara προς το παρόν θα κυκλοφορήσει μόνο σε manga αλλά ελπίζουμε να μην φαγωθεί πολύ μακαρόνι μέχρι να απολαύσουμε την συνέχεια της ιστορίας του στην τηλεόραση.

Best of internet