Quantcast

Ένα πτώμα που έχει στύση και φτάνει στη στεριά κλάνοντας είναι ο νέος ρόλος του Daniel Radcliffe

Ο Χάρι Πόττερ μεγάλωσε και έπεσε στα βαριά

President Creed

25 Ιανουαρίου 2016
Swiss-Army-Man

O Daniel Radcliffe και ο Paul Dano στα γυρίσματα του Swiss Army Man

O Ντάνιελ Ράντκλιφ, μετά την επιτυχία του ως Χάρι Πόττερ έχει αποφασίσει να παίξει πιο ενήλικους ρόλους τώρα τελευταία.

Ο πιο πρόσφατος του ρόλος έχει προκαλέσει ένα κάποιο σούσουρο, μάλλον επειδή στην ταινία Swiss Army Man υποδύεται ένα πτώμα που κλάνει και επιπλέει στη θάλασσα και που ένας άλλος τύπος το χρησιμοποιεί σαν τζετ σκι και από την ώθηση που του δίνουν οι κλανιές του ξεβράζεται στην ακτή. Επίσης το πτώμα βρίσκεται σε στύση και το πέος του λειτουργεί σαν πυξίδα.

web-daniel-radcliffe-rex

O D.Radcliffe στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας Swiss Army Man στο φεστιβάλ Sundance.

 

Ο Νάνιελ Ράντκλιφ δήλωσε για την ταινία:

Μου αρέσει που όλο αυτό είναι παρανοϊκό. Για να πω την αλήθεια, με ενθουσιάζει που χρησιμοποιείται η κλανιά για άλλο σκοπό πέραν της κωμωδίας, όπως για παράδειγμα ως κινητήριο στοιχείο της πλοκής και των συναισθημάτων και άρα να φέρει πολύ κόσμο σε αμηχανία. Υπάρχει κάτι υπέροχο σε όλο αυτό.”

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ανεξάρτητων κινηματογραφικών ταινιών και τουλάχιστον 30 άτομα έφυγαν από την αίθουσα στο πρώτο μισάωρο της προβολής του.

 

Στο imdb η ταινία χαρακτηρίζεται ως “Comedy, Adventure, Drama”. Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως είναι η ιδανική ταινία για να κλάσεις στο σινεμά χωρίς να σε καταλάβει κανείς.

 

Best of internet