Quantcast

Οι Δανοί φτιάχνουν το πιο ρατσιστικό ΠΑΙΔΙΚΟ βιντεοπαιχνίδι και μάλιστα το δίνουν σε προσφορά

Υποσυνείδητα μηνύματα προσπαθεί να μας περάσει η ΕΕ για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

THE NEWSROOM

1 Σεπτεμβρίου 2015

anigif_optimized-9299-1441052456-3

 

Αν βαρεθήκατε τα παιχνίδια με τα όπλα ή αν θέλετε τέλος πάντων τα παιδιά σας να παίζουν ένα μη-βίαιο βιντεοπαιχνίδι, οι Δανοί έκαναν πάλι το θαύμα τους και έχουν τη λύση για εσάς.

Σε αυτό το αθώο τέτρις καλείστε να κάνετε τα logistics σε ένα πλοίο φορτωμένο με σκλάβους ώστε να στριμώξετε στο αμπάρι του όσο περισσότερους μπορείτε.

anigif_optimized-5886-1441052914-6

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του παιχνιδιού “Θα είστε ένας νεαρός σκλάβος που δουλεύει ως μούτσος σε ένα πλοίο που διασχίζει τον Ατλαντικό. Θα υπηρετείτε τον καπετάνιο και θα είστε τα μάτια του και τα αυτιά του. Τι θα κάνετε όταν συνειδητοποιήσετε ότι η αδερφή σας αιχμαλωτίστηκε στο σκλαβοπάζαρο;”

Η απάντηση είναι, παίζετε τέτρις. Μάλιστα η εταιρία πριν από λίγες μέρες έδωσε μια γενναία έκπτωση -25% και το twitter δεν ενθουσιάστηκε και πολύ με την ιδέα:

 

Εντάξει, ένα παιχνίδι όντως μπορεί να μην στοχεύει μόνο στη διασκέδαση αλλά και στον προβληματισμό, αλλά οκ, το τέτρις δύσκολα μπορεί να γίνει μη διασκεδαστικό. Ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι απευθύνεται σε “Ηλικίες από 11-14”. Και όλοι ξέρουμε πως σκέφτονται τα παιδάκια λίγο πριν μπουν στην εφηβεία.

 

 

Όπως και να χει, εμείς στην ηλικία τους γελούσαμε με αυτό

 

Best of internet