Quantcast

Το HBO αμόλησε ξαφνικά δύο ακυκλοφόρητες σκηνές της περσινής σεζόν του “Game of Thrones”

Πάρτε τζούρα, αρρωστάκια

Διονύσης Παππάς

19 Φεβρουαρίου 2015

12 Απριλίου. Για πολλούς η ημερομηνία αυτή δε σημαίνει τίποτα (ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα μπείτε κι εσείς στο δρόμο της Αρετής) αλλά οι πραγματικοί πιστοί ξέρουν ότι αυτή τη μέρα πέφτει φέτος τ̶ο̶ ̶Ά̶γ̶ι̶ο̶ν̶ ̶Π̶ά̶σ̶χ̶α̶ η πρεμιέρα της νέας σεζόν του Game of Thrones, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ν̶η̶σ̶τ̶ε̶ί̶α̶ binge watching των τεσσάρων προηγούμενων κύκλων με την ελπίδα ότι φέτος θα είναι λιγότερο χαωμένοι (spoiler: αποκλείεται).

Με μια κίνηση-έκπληξη, το καλό μας ΗΒΟ αποφάσισε να μας δώσει δύο κομμένες σκηνές από την προηγούμενη σεζόν. Είναι πολύ μικρές και πολύ βαριές, αλλά λογικά θα κάνουν τη δουλειά τους και για κάποιες μέρες θα σταματήσουμε να ενοχλούμε περαστικούς με ερωτήσεις τύπου «ψηλέ, μήπως παίζει καμιά Καλίσι; Πονάν τα κόκαλά μου…».

 


Στην πρώτη σκηνή, ο μισθοφόρος της καρδιάς μας, Μπρον, παρηγορεί τη Σάε την όποια ξαποστέλνει ο άκαρδος Τύριον και τη συμβουλεύει να μάθει καινούρια κόλπα για να γίνει πιο ανταγωνιστική (ακόμα και το αρχαιότερο επάγγελμα πρέπει να προσαρμόζεται στους καιρούς).

 

1

Πρώτη φορά από τότε που αποσύρθηκε η Λίζα Αν, που μια πορνοστάρ μας κάνει να δακρύζουμε

 

 

Στη δεύτερη σκηνή η Καλίσι είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη επειδή την πρόδωσε ο βασιλιάς του friendzone Τζόρα Μόρμοντ και αναγκάστηκε να τον εξορίσει, γι’αυτό και ζητάει από την πιστή Μισαντέι να μην την προδώσει κι αυτή:

 

 

2

Η φράση «ρεσιτάλ ερμηνείας» είναι λίγη

 

Εφτά βδομαδούλες μείνανε παιδιά. Κάπως θα τη βγάλουμε. Βασικά ας ελπίσουμε ότι θα μας πετάξει κανένα ξεροκόμματο ακόμα μέχρι τότε το ΗΒΟ, γιατί αλλιώς μας βλέπω να πέφτουμε στα βιβλία.

 

Best of internet