Quantcast

Επιτέλους! Σεναριογράφος παραδέχεται ότι το φινάλε του LOST ήταν μια μαλακία και μισή

6050 λεπτά από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό τρολλινγκ της δεκαετίας. U MAD?

Eris Priestley

15 Ιανουαρίου 2015

lost-abc

Θυμάστε τη δημοφιλή 00’s τηλεοπτική σειρά που για 6 ολόκληρες σεζόν είχε καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο και μόλις τελείωσε όλοι προσπάθησαν να ξεχάσουν ότι την είδαν; Ούτε κι εμείς!

Γιατί η αλήθεια είναι ότι κι εμείς κρεμαστήκαμε απ’ τα αρχίδια του παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα το πόνημα του J.J.Abrams και των Lindelof, Lieber. Λατρέψαμε την σεναριακή περιπλοκότητα του για τουλάχιστον 4 σεζον, αγαπήσαμε με πάθος σχεδόν όλους τους χαρακτήρες της σειράς, τον αποπροσανατολισμένο John Locke, τον μυστηριώδη Ben Linus, τον γλυκό Hugo, την σκοτεινή Kate Austen, την αλαφροϊσκιωτη Claire. Όλους!

Γιατί να το κρύψουμε; Κλάψαμε σαν ορφανά γατιά με το υπέροχο fiction του καλύτερου επεισοδίου της σειράς, The Constant:


Γενικώς,

tumblr_n6o9zqU4WC1rzu5y3o6_400

γουστάραμε

tumblr_n6o9zqU4WC1rzu5y3o4_400

και έχουμε να θυμόμαστε

tumblr_n6o9zqU4WC1rzu5y3o2_400

διάφορες

tumblr_mzzlqhOpdx1sq0akqo1_500

πάρα πολλές

tumblr_n1iq1fGqxt1r87hgzo1_500

υπέροχες

tumblr_n6jq341Z221tc8rbno7_250

φάσεις

tumblr_inline_n5zdmhFf9m1rg61pd

και φάσεις

tumblr_my0umylEmM1qkkh4no2_500

και φάσεις

tumblr_m403d6smY41rpdg1fo1_500

Αλλά μετά ήρθε αυτό που όλοι περιμέναμε. Το φινάλε. Και ξέρεις κάτι; Έχουν έρθει ποτέ να σου αρπάξουν 6000 λεπτά από τη ζωή σου και να γελάσουν με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο βλέμμα σου; Ναι, έχουν έρθει, αν έχεις δει όλο το Lost.

Ευτυχώς, επιτέλους όλοι εμείς σήμερα δικαιωνόμαστε.

Γιατί σύμφωνα με το Uproxxx ας πούμε o Nick Santora συγγραφέας του Prison Break και του Scorpion, παραδέχτηκε ωμά, ξάστερα και καθαρά αυτό που όλοι πιστεύαμε: Ότι κανείς από τους σεναριογράφους δεν είχε καμία ιδέα πως ακριβώς θα μαζέψουν την μαλακία που έφτιαξαν!

Είχαμε μια έκφραση στο χώρο (σ. εννοεί μετά το λοστ) και ήταν “Όχι πολικές αρκούδες!”, το οποίο ήταν μια ευθεία αναφορά στο Lost. Έχω φίλους που έγραφαν σενάρια στο Lost, δε μπορώ να σας πω ποιοι είναι. Βλέπαμε football με τον έναν από αυτούς και του έλεγα πόσο μου αρέσει η σειρά, του λέω: “Πώς θα καταφέρετε να το μαζέψετε όλο αυτό;”. Με κοίταξε και μου είπε: “Δεν θα το μαζέψουμε!”. Και του κάνω “Τι εννοείς δε θα το μαζέψετε;” Μου είπε, “Κυριολεκτικά, σκεφτόμαστε την πιο περίεργη μαλακία και τη γράφουμε. Και δεν πρόκειται να την μαζέψουμε ποτέ!”. Τον κοίταξα και του είπα “Αυτό είναι μεγάλη ψωλιά!(σ. είπε bullshit) Γαμάτε το κοινό σας!” Θα ήθελα να σας κάνω μήνυση για λογαριασμό του κάθε ενός που έχει δει Lost όλα αυτά τα χρόνια! H Nina Hartley έχει παίξει λιγότερες μαλακίες στον κόσμο από ό,τι εσείς στους θεατές του Lost!

Λοιπόν, δεν αλλάζει κάτι. Τώρα όμως ξέρεις.

515-sayid-01

Best of internet