Quantcast

Ο τύπος που πουλάει στο eBay αυθεντικό αέρα που ανέπνευσε η Αντέλ είναι ή τελείως τρελός ή αληθινή ιδιοφυία (PHOTO)

Ναι το ξέρουμε ότι έχει παρανοήσει ο κόσμος αλλά και πάλι

felix

29 Μαρτίου 2017

Καταλαβαίνουμε ότι για πολύ κόσμο το να έχει κάτι που έχει αγγίξει ο αγαπημένος του σταρ σημαίνει πολλά και θα έκανε αρκετά πράγματα για να το αποκτήσει, όπως ξέρωγω μια πένα του Κιθ Ρίτσαρντς ή ένα μαντίλι που σκουπίζει τα δάκρυά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η δημοπρασία που γίνεται για τον αέρα που ανέπνευσε η Αντέλ μας ξεπερνά τελείως όμως.

Mάλλον ή ο κόσμος έχει παρανοήσει τελείως ή κάποιος είναι υπερβολικά έξυπνος: Κάποιος ανέβασε στο eBay για τσάντα με φερμουάρ που περιέχει αυθεντικό αέρα που εισέπνευσε η Αντέλ σε συναυλία της στην Αυστραλία. Η τιμή του αέρα είναι κάπου 140 ευρώ ή 202.5 δολάρια Αυστραλία αν ενδιαφέρεστε.

Ο πωλητής προσέφερε και μερικές πληροφορίες για την πηγή του διάσημου αέρα. Πιο συγκεκριμένα, έγραφε: “Αυθεντική τσάντα με αέρα. Περιεχόμενο: Αντέλ. 13/3/2017 Adelaide Oval”. Πρόσθετε επίσης πως “Αποκτήστε κι εσείς ένα κομμάτι ιστορίας για την Αντελοσυλλογή σας. Ένας αληθινός οπαδός πρέπει να έχει αυτό τον αέρα.”

Ο πωλητής υποστήριζε επίσης πως οι προσφορές για το αντικείμενο έφτασαν τα 2500 δολλάρια περίπου (κάπου 1750 ευρώ) πριν το κατεβάσει το eBay. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε πάντως, έχει ξανανέβει: Αυτή τη φορά με σαφώς λογικότερες τιμές, κάπου στα 11 ευρώ.

Α ναι. Στο μεταξύ έχουν προστεθεί κι άλλοι πωλητές αυθεντικού_αέρα_Αντέλ, επειδή έτσι.

(πηγή)

 

 

Best of internet