Quantcast

Φεστιβάλ αφιερωμένο στα κινηματογραφικά μπουκέτα σε Ναζί θα πραγματοποιηθεί στο Μπρούκλιν

Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε σινεμά

LUBEN CREW

3 Φεβρουαρίου 2017

960

Yπάρχει άραγε λογικός άνθρωπος που να μην είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και να μην απολαμβάνει το θέαμα όταν Ναζί τρώνε ένα καλό μπουκέτο; Κι επειδή η απάντηση είναι όχι, στη συνοικία Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ του οποίου η κεντρική θεματική είναι ακριβώς ταινίες με ναζί να τρώνε στη μάπα ένα καλό ντιρέκτ, κροσέ ή άπερκατ.

inglourious-basterds

H έμπνευση ήταν σαφώς το φαντασμαγορικό θέαμα του γνωστού υπέρμαχου της λευκής φυλής Ρίτσαρντ Σπένσερ του οποίου μελανιάσανε το μαγουλάκι της μέρας της ορκομωσίας του Τραμπ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια ολόκληρη πλημμύρα από memes, στα οποία μπουκετώνεται ο Σπένσερ ή κάποιος άλλος ναζί ομοϊδεάτης του.

Το φεστιβάλ, με τίτλο Fash Bash: A Night Of Nazi-Punching On Film διοργανώνεται από το αμερικάνικο ονλάιν περιοδικό The New Inquiry και θα περιλαμβάνει ένα καλό 90λεπτο ενεργητικής αντίστασης στους φασίστες. Μερικές από τις ταινίες που αναμένεται να παιχτούν είναι λογικά το Captain America: The First Avenger με το γνωστό ήρωα της Μarvel, το Inglourious Basterds του Ταραντίνο και το κλασσικό αγαπημένο Raiders of the Lost Ark με πρωταγωνιστή τον Indiana Jones.

fash-bash-bash

 

To event θα γίνει στο Μπρούκλιν αυτό το Σάββατο, 4 Φλεβάρη (πόσο ωραίο θα ήταν να γινόταν στις 14 Φεβρουαρίου έτσι ώστε να συνδυαζόταν η μέρα των ερωτευμένων με ξύλο στους φασίστες;). Επίσης, θα είναι τζάμπα, οπότε όποιος αναγνώστης μας είναι νεοϋορκέζος ή περνάει από’κει, ας περάσει μια βόλτα.

 

Best of internet