Quantcast

Τραγωδία: Άρπαξε φωτιά η ηλεκτρική κουβέρτα της Χρυσηίδας Δημουλίδου αλλά τα χειρόγραφά της δεν έπαθαν τίποτα (VIDEO)

“Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχαν πιάσει φωτιά τα μαλλιά μου”

President Creed

5 Ιανουαρίου 2017

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Χρυσηίδα Δημουλίδου η οποία κινδύνευσε να καεί ζωντανή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν άρπαξε φωτιά η ηλεκτρική κουβέρτα (ηλεκτρικό υπόστρωμα) που χρησιμοποιεί στο κρεβάτι της. Μετά την ταλαιπωρία που πέρασε η εθνική μας συγγραφέας με τους εντατικούς αεροψεκασμούς αλλά και με το σύνδρομο ντεμπρικλαζ, ήρθε τώρα ένα παρ’ όλίγον δυστύχημα.

Όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομή “La Biri Biri” (πολλά συγχαριτήρια στο Epsilon TV για τη σεφερλική ονοματοδοσία των εκπομπών), η ίδια αντέδρασε ακαριαία, όταν ξύπνησε από τη λάμψη της φωτιάς και με ένα μαξιλάρι την πλάκωσε και την έσβησε:

Ξύπνησα τη μέρα της πρωτοχρονιάς με φωτιά δίπλα μου! Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά μου ήταν γρήγορα και την έσβησα αμέσως! Την καπάκωσα με το μαξιλάρι. Έγινε βραχυκύκλωμα και έπεσε η ασφάλεια και ήμουν μέσα στο σκοτάδι. Ξύπνησα από την αναλαμπή της φωτιάς, γιατί νόμιζα ότι ήταν το κινητό μου. Εκείνη τη μέρα ήταν να πάω σε ρεβεγιόν. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχα φύγει από το σπίτι ή αν είχαν πιάσει φωτιά τα μαλλιά μου.

 

Πραγματικά, εάν η Χρυσηίδα Δημουλίδου τελικά είχε παέι σε εκείνο το Ρεβεγιόν, τότε θα είχαμε άλλη μια μεγάλη πολιτιστική απώλεια, καθώς θα καταστρεφόταν ολοσχερώς το προστατευόμενο από την UNESCO υπνοδωμάτιο της εθνικής μας συγγραφέως, ο χώρος στον οποίο, σύμφωνα με την ίδια, γεννιούνται οι ήρωες:

 

Ακόμα πιο τυχεροί είμαστε που δεν έπαθαν τίποτα τα χειρόγραφά της.

 

 

Best of internet