Quantcast

2016, πούλους: Σε επέμβαση στο λαιμό θα υποβληθεί ο Tony Iommi των Black Sabbath λόγω υποψίας καρκίνου

Ο διαγνωσμένος από το 2012 με λέμφωμα εμβληματικός κιθαρίστας θα αφαιρέσει ύποπτο λεμφαδένα από το λαιμό του

Bobol Gordello

10 Δεκεμβρίου 2016

Μπορεί να μπήκαμε στο Δεκέμβρη, αλλά το 2016 στέκεται ακόμα εδώ, αγέρωχο και απειλητικό, συνεχίζοντας να φτύνει τις θανατερές του ρίμες προς πάσα κατεύθυνση. Τελευταίος αποδέκτης των απειλών του 2016 (ευτυχώς δεν υιοθέτησε) ο ιστορικός κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, ο οποίος ξαναμπαίνει χειρουργείο για αφαίρεση λεμφαδένα στο λαιμό, καθότι φαίνεται ότι η νόσος που τον ταλαιπωρούσε μπορεί και να ξαναξυπνάει.

tony-iommi-csi

Ο Iommi είναι διαγνωσμένος από το 2012 με λέμφωμα, το οποία, σύμφωνα με τους θεράποντές του και τον ίδιο βρισκόταν σε ύφεση τον τελευταίο καιρό, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχε πιθανότητα επανεμφάνισης. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Irish Times, ο Βρετανός κιθαρίστας από το Birmingham δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πήγα για έναν έλεγχο τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα και ο γιατρός είπε πως πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καρκινική δραστηριότητα στο σημείο στο οποίο υπήρχε νωρίτερα, αλλά υπάρχει δραστηριότητα στον τράχηλο. Όταν επιστρέψω στην Αγγλία, θα πρέπει να κάνω εγχείρηση για να αφαιρέσω αυτό το πράγμα πίσω από τη μύτη μου. Οι γιατροί βρήκαν ένα λεμφαδένα εκεί και δεν ξέρουμε αν είναι καρκίνος ή οτιδήποτε, αλλά εγώ αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή.

1969

Η διάγνωση του σταδίου ΙΙΙ καρκίνου του το 2012 άλλαξε τη ζωή του Iommi, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, καθότι, έχοντας συνηθίσει 50 χρόνια σε μια ζωή με περιοδείες και tours, αισθανόταν, πλέον, την ανάγκη να δώσει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια και τους φίλους του, μη γνωρίζοντας πόσος ακριβώς χρόνος του απομένει. Και αυτός, μάλιστα, είναι και κατά τον Iommi, ένας από τους λόγους που η συναυλιακή του ζωή φτάνει στο τέλος της μετά το πέρας της αποχαιρετιστήριας περιοδείας “The End” της κλασικής σύνθεσης των Black Sabbath το Φλεβάρη.

blacksabbaththeendposter

2016, κάτω τα ξερά σου από τον Iommi, 2017 το νου σου.

Best of internet