Quantcast

Η Κate Bush κυκλοφορεί το πρώτο της βιντεοκλίπ μετά από παραπάνω από μια δεκαετία (VIDEO)

To βιντεοκλίπ είναι για το And Dream Of Sheep από τον κλασσικό δίσκο Hounds Of Love

LUBEN CREW

21 Νοεμβρίου 2016

maxresdefault

H Kate Bush επιστρέφει με την πρώτη της εμφάνιση σε βιντεοκλίπ εδώ και πάνω από μια δεκαετία, με την κυκλοφορία ενός αρκετά σκοτεινού βίντεο για το παλιό της κομμάτι με τίτλο “And Dream Of Sheep”. Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά στο δίσκο “Hounds Of Love” του 1985.

Η πολύ απόμακρη από τα φώτα της δημοσιότητας τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το single (το οποίο είναι μια live εκδοχή του αυθεντικού) την Παρασκευή. Μια βδομάδα ακριβώς μετά, αναμένετεται το τελευταίο της album με τίτλο Kate Bush and the K Fellowship: Before the Dawn, μια εκτενής συλλογή (σε 3 cd) των live εμφανίσεων της Kate Bush σε ακουστική μορφή.

Παίρνοντας κατά γράμμα τους στίχους του τραγουδιού, το βίντεο δείχνει τη Bush χαμένη στη θάλασσα και να κολυμπά σε μια λίμνη με σκοτεινά νερά. Όπως αναφέρθηκε, η τραγουδίστρια έπαθε μια ελαφριά υποθερμία μετά την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. “Ήταν καλά μετά από μια μέρα ρεπό και συνέχισε τα γυρίσματα“, εξήγησε μια εκπρόσωπος της σταρ. “Όλοι συμφώνησαν πως αυτό πρόσθεσε στην αυθεντικότητα της ερμηνείας.

Το Kate Bush and the K Fellowship: Before the Dawn θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοέμβρη.

Best of internet