Quantcast

O James Hetfield των Metallica εμφανίζεται σε βίντεο να φοράει μπλουζάκι “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”

To Hollywood έκανε μεγάλη ζημιά με τους “300”

Τσαγκ

4 Οκτωβρίου 2016

Πλούσιο behind the scenes υλικό δημοσίευσαν οι Metallica από την δημιουργία του νέου τους τραγουδιού “Moth into flame” από το νέο τους άλμπουμ το “Hardwired…To Self-Destruct” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου. To Moth into flame είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί από το καινούριο album.

Το ελληνικό ενδιαφέρον όμως στο ενιάλεπτο βιντεάκι, είναι η μπλούζα που φοράει σε μια φάση ο James Hetfield:

 

Untitled

 

Mε ένα μαύρο μπλουζάκι που γράφει με λευκά γράμματα “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” και συνοδεύεται από δάφνες να πλαισιώνουν ένα αρχαιοελληνικό κράνος ποζάρει ο Hetfield. Η πρώτη σκέψη όλων μας, όταν βλέπουμε αντίστοιχα μπλουζάκια στον δρόμο είναι, ότι ο κάγκουρας που το φοράει ανήκει στο γνωστό ναζιστικό μόρφωμα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, το πιθανότερο είναι ο James να το αγόρασε από κάποιο τουριστικό μαγαζί στα οποία πουλάνε κατά κόρον τέτοια μπλουζάκια σε τουρίστες οπαδούς της ταινίας 300.

UPDATE: Υπάρχει αμερικάνικη φίρμα για NRA στρατόκαυλους που φτιάχνει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ μπλουζάκια .

 

 

Παρότι μέχρι και το and justice for all, οι Metallica έχουν αρκετά πολιτικοποιημένα τραγούδια, όπως τα “Ride the lighting”, “Disposable heroes”, “Eye of the beholder”,  γνωστό όμως είναι ότι ο Hetfield είναι no politica και οπαδός των όπλων.

 

Παρόλα αυτά, μας είναι λίγο  δύσκολο να φανταστούμε έναν ρατσιστή, σε μια μπάντα με έναν Ινδιανομεξικάνο έναν Φιλιππινεζοαμερικάνο και έναν Δανό.

 

Best of internet