Quantcast

Το μωρό του εξωφύλλου του Nevermind φωτογραφίζεται σε ίδια στάση 25 χρόνια μετά (PHOTO)

Ο 25χρονος, πλέον, Spencer Elden, μάλιστα, πρότεινε να φωτογραφηθεί γυμνός, αλλά η πρότασή του απορρίφθηκε

Bobol Gordello

25 Σεπτεμβρίου 2016

25 χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την κυκλοφορία του ιστορικού Nevermind των Nirvana και το, 25χρονο πια, “μωρό” του ιστορικού εξωφύλλου συμμετείχε σε φωτογράφηση για remake του μνημειώδους cover.

jcela_092116a_003

Ο Spencer Elden ήταν μόλις 4 μηνών, όταν προτάθηκε στους γονείς του από το φωτογράφο Kirk Weddle να ποζάρει για 200 δολάρια για το εξώφυλλο του άλμπουμ του ιστορικού grunge συγκροτήματος. Ο ίδιος δηλώνει:

Η επέτειος αυτή σημαίνει κάτι για μένα. Είναι περίεργο ότι έκανα κάτι για 5 λεπτά όταν ήμουν 4 μηνών και κατέληξε αυτή η πραγματικά μνημειώδης εικόνα. Είναι cool αλλά περίεργο να είσαι μέρος σε κάτι τόσο σημαντικό χωρίς καν να το θυμάσαι.

jcela_092116a_010

Ο Spencer πρότεινε, μάλιστα, στο φωτογράφο John Chapple να ποζάρει γυμνός για ένα true remake του εξωφύλλου, αλλά έλαβε την απάντηση “Come as you are, αλλά με μαγιό”, με το φόβο ενός πολύ weird αποτελέσματος.

Έτσι, ο Spencer βούτηξε τελικά με το μαγιό του στην πισίνα του Rose Bowl Aquatics Center στην Pasadena για τη φωτογράφηση. Δεν ξέρουμε αν το δολάριο θα προστεθεί στη φωτογραφία με υπολογιστή, όπως είχε γίνει πριν 25 χρόνια.

Nirvana-Nevermind-Feature

Best of internet