Quantcast

Aκούστε το ολόφρεσκο κομμάτι των 1000 Mods που μόλις κυκλοφόρησε από το νέο τους δίσκο (VIDEO)

To “The Son” είναι το πρώτο κομμάτι από το “Repeated exposure to…” που βγαίνει σε λίγο καιρό

LUBEN CREW

8 Σεπτεμβρίου 2016

Η τετραμελής heavy rock/stoner/ό,τι ταμπέλα γουστάρετε μπάντα με το όνομα 1000 Mods από το Χιλιομόδι Κορινθίας έχει καταφέρει με το σπαθί της να κερδίσει την αγάπη του κοινού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Aπό το μακρινό (εντάξει, όχι και τόσο) 2007 που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ονόματι Blank Reality μέχρι το 2016, που έχοντας δύο δίσκους και μία περιοδεία στο εξωτερικό ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον υπ’αριθμόν #3 δίσκο τους, έχει πέσει πολλή δουλειά για να μπει το νερό στο αυλάκι.

Σε κάθε περίπτωση, οι άφθονοι fans τους που γεμίζουν τα μαγαζιά και τα open air που παίζουν οι Mods θα κωλοχαρούν να μάθουν ότι σήμερα 8 Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε στο Youtube το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους. Με διάρκεια πάνω από 8 λεπτά σαν κάθε  ψυχεδελικό heavy rock κομμάτι που σέβεται τον εαυτό του, το κομμάτι έχει τον τίτλο “The Son”. Απολαύστε:

Το τρίτο LP των 1000 Mods θα κυκλοφορήσει στις 26 αυτού του Σεπτέμβρη και θα έχει τον τίτλο “Repeated exposure to…”. Πληροφορίες στο site της μπάντας.

Best of internet