Quantcast

O Thurston Moore των Sonic Youth και ο Bernie Sanders συνεργάστηκαν για να βγάλουν τραγούδι μαζί

Το όνομα του κομματιού θα είναι Feel it in your guts

Τσαγκ

2 Ιουνίου 2016

O Thurston Moore των Sonic Youth και ο υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών για τις επικείμενες αμερικάνικες εκλογές, Bernie Sanders, συνεργάστηκαν σε ένα καινούργιο τραγούδι που λέγεται “Feel it in your guts”. Tο τραγούδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρία Joyful Noise Recordings, περιγράφεται από την εταιρία σαν μια ” 12 χορδή ακουστική σύνθεση, που μέσα της θα παρεμβάλονται μιξαρισμένες, ατάκες από τις  προεκλογικές ομιλίες του Sanders”. Γενικά η αλήθεια είναι πως οι Sonic Youth ποτέ δεν έκρυψαν τις απόψεις τους:

To single θα βγει σε 1000 αριθμημένα στο χέρι, λευκά βινύλια, άλλα θα είναι διαθέσιμο και για κατέβασμα. Επίσης θα είναι δωρεάν για οποιωνδήποτε συνεισφέρει 27 δολάρια για την καμπάνια υποψηφιότητας του Sanders.

4928

Οι ατάκες του Sanders, που χρησιμοποιήθηκαν στο τραγούδι, αναφέρονται σε θέματα όπως η οικονομική ανισότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Joyful Noise Recording, δήλωσαν ότι τους ενέπνευσε η καμπάνια του Bernie Sanders, και για να τη στηρίξουν απευθύνθηκαν στον Thurston Moore να τους βοηθήσει . Το ιδρυτικό μέλος των Sonic Youth δέχτηκε αμέσως, κατόπιν, απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Sanders, οι οποίοι επίσης γούσταραν την ιδέα , και έτσι η πρωτότυπη αυτή συνεργασία πήρε σάρκα και οστά.

Πάντως αυτό δεν είναι το πρώτο μουσικό project που σχετίζεται με την καμπάνια του Bernie Sanders, κυκλοφορεί επίσης και μια ηλεκτρονική συλλογή για τη στήριξη του, που ονομάζεται #RaveForBernie.

Πηγή

 

Best of internet