Quantcast

Supergroup με μέλη των Rage Against The Machine, Public Enemy και Cypress Hill είναι στα σκαριά

To slogan είναι #takethepowerback

LUBEN CREW

19 Μαΐου 2016

Mόλις χτες ένας μίνι πανικός έλαβε χώρα για τους άπειρους φανς που ακόμα έχουν οι Rage Against The Machine, καθώς η μπάντα δημοσιοποίησε ένα νέο site, το οποίο φέρει το όνομα  Prophets of Rage, στο οποίο παίζει countdown το οποίο θα λήξει στη 1 Ιουνίου που μας έρχεται και αναμένεται να δώσει σημαντικά νέα για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για RATM. Prophets Of Rage εντωμεταξύ είναι τίτλος κομματιού μιας από τις ιστορικότερες (και πολιτικότερες) χιπ-χοπ μπάντες, των Public Enemy. Καθόλου περίεργο, ο αρχηγός της Chuck D πέταξε άμεσα σπόντα πως σχετίζεται με όλα αυτά:

Λίγο αργότερα, μαθεύτηκε και δημοσιεύτηκε στο Billboard τι ακριβώς παίζει με Prophets of Rage: Θα είναι οι Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk. δηλαδή όλοι οι RATM πλην του Zack De La Rocha και μαζί με αυτούς ο  Chuck D και ο B-Real των Cypress Hill. Το ντεμπούτο της μπάντας θα γίνει στις 3 Ιουνίου με ζωντανές εμφανίσεις στο Los Angeles όπου θα παιχτούν κομμάτια κι από τις 3 μπάντες.

1e865de6

Προφανώς κάθε φαν όλων των παραπάνω μπορεί να πεθάνει από τη χαρά του για αρχή, και μετά να αναρωτηθεί αν θα μπορέσει να πάρει μια τζούρα από όλα αυτά αν δεν είναι κάτοικος ΗΠΑ. Όπως και να’χει, παίζει φάση:

Screen-Shot-2016-05-18-at-12.50.54

Best of internet