Quantcast

Κερδίστε προσκλήσεις για το SKG’s Dub Alliance

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο Six D.o.g.s

LUBEN CREW

11 Φεβρουαρίου 2016

Κερδίστε 2 μονές προσκλήσεις για το SKG’s Dub Alliance, αύριο (Πέμπτη( στο Six D.o.g.s. Στείλτε μας ένα mail με τα στοιχεία σας και subject “SKG” στο [email protected] και θα ειδοποιήσουμε τους νικητές που θα προκύψουν από κλήρωση το μεσημέρι της Πέμπτης.

aaaas

Aκολουθεί απόσπασμα από το δελτίο τύπου:

Η Enter Events οργανώνει ένα all about bass σαφάρι και σκοπός φυσικά η “κατεδάφιση” του χώρου. Και ποιό καλύτερο μέσο από τον αληθινό βασιλιά της ζούγκλας. Αν δεν έχετε βρεθεί δίπλα σε ελέφαντα σε πανικό που μπορεί να πλησιάσει μέχρι και τα 40 χιλιόμετρα την ώρα, έχετε τη δυνατότητα σύντομα να ζήσετε κάτι αντίστοιχο και μάλλον προτιμότερο.
Στις 11 Φεβρουαρίου στο Six Dogs, ετοιμαστείτε να σας ισοπεδώσει ο ηχητικός ελέφαντας των SKG’s Dub Alliance. Φέρνουν τα μεγάλα τους αυτιά, την προβοσκίδα και τους χαυλιόδοντες από τη Θεσσαλονίκη και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με πολύ μπάσο, ζωντανά percussions, scratches, διπλούς χρόνους στα μικρόφωνα και φυσικά χορό μέχρι τελικής πτώσης. Όπως συνηθίζουν οι Digital Monk και Lorrd θα παίξουν με αρκετό δυναμισμό τα πολλά τους dub μπάσα καθώς τα φωνητικά του Big Shine θα προσφέρουν πανίσχυρες μικροφωνικές δόσεις σε ένα εκρηκτικό show γεμάτο από δικά τους κομμάτια αλλά και τα μοναδικά κι εξαιρετικά remix τους όπως Rub A Dub Anthem, φυσικά Jamming κ.α.

Το Soundsystem των “SKG’S DUB ALLIANCE” απαρτίζουν οι Big Shine, Digital Monk και Lorrd και συνθέτουν ένα δυναμικό bass τρίο που έχει τραβήξει για τα καλά την προσοχή του κοινού. Προέρχονται από διαφορετικά μουσικά Projects (Ρόδες United – Moriginal Beats – Κακό Συναπάντημα), με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Bass κουλτούρα.
Έχουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού (Dub Pistols, High Tone, Mad Proffessor, Dub Fx, Radikal Guru,Amit, Zion Train, Groundation, Alborosie,Dub Inc, Asian Dub Foundation κ.α.).
Ξεχωριστά, αλλά και σαν ομάδα, έχουν κυκλοφορήσει δουλειές τους σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού (Breathe Records (GR), Reggaewise (GR), Gradient Audio (USA), Dubtribu Records (UK), Iron Shirt Records (UK) κ.α.
Τελευταία δισκογραφική τους δουλεία είναι το ”The Alliance EP” το οποίο διανέμεται σε μορφή CD και κυκλοφορεί ανεξάρτητα από τους ίδιους. Πολυαναμενόμενες επίσης είναι η συνεργασίες τους με τον “Professor Skank” και τον “Rodney P” οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016.
To event θα ανοίξει ο InDaMouse [UrbanDanja], ενώ θα ακολουθήσει After Party από τον INSOM [DubRiots/ UrbanDanja]

bs

ldm

monk

insom

unnamed

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook event.

 

Best of internet