Quantcast

O Phil Anselmo τρώει πόρτα μαζί με τους Down από Oλλανδικό φεστιβάλ μετά τις “white power” δηλώσεις

Οι μαλακίες πληρώνονται Phil

LUBEN CREW

3 Φεβρουαρίου 2016

Οι Down, γνωστοί ως δεύτερη μπάντα του Phil Anselmo αποκλείστηκε από το line-up μουσικού φεστιβάλ στην Ολλανδία λόγω του χαμού που έχει γίνει μετά τις ανεγκέφαλες white power δηλώσεις του Phil την προηγούμενη βδομάδα στο Dimebash Festival.

20130509-phillip-x624-1368130454

Η μπάντα στην οποία ο Anselmo τραγουδά εδώ και πολλά χρόνια θα έπαιζαν στο ολλανδικό φεστιβάλ FortaRock τον Ιούνιο, αλλά λόγω της κατακραυγής, οι οργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να τους ακυρώσουν.

Fortarock-2016

Oι διοργανωτές του φεστιβάλ εξηγήθηκαν ως εξής:

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις από τον τραγουδιστή Phil Anselmo κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Dimebash στις ΗΠΑ, η μπάντα του, Down, δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτη στο FortaRock. Ο Anselmo τελείωσε το show στις ΗΠΑ με ένα ναζιστικό χαιρετισμό και φώναξε “λευκή δύναμη.”

2016Phil-AnselmoGettyImages176572499_280116.article_x4

Υπήρξε στενή συνεργασία μεταξύ όλων των μερών του φεστιβάλ τις τελευταίες μέρες, καθώς θέλαμε να προκύψει μια καλά τεκμηριωμένη απόφαση. Σε αυτή τη βάση, η απόφαση να ακυρώσει το συγκρότημα. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ρατσισμό ή φασισμό στο FortaRock.»

Το FortaRock πραγματοποιείται 4 με 5 Ιουνίου στο Nijmegen της Ολλανδία. Μετά το περιστατικό, ο Anselmo έχει ήδη κατηγορηθεί για ρατσισμό από άλλους καλλιτέχνες της συνομοταξίας του, συμπεριλαμβανομένων των frontman των Machine Head και Anthrax, Robb Flynn και Scott Ian αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Rob Flynn ΕΔΩ.

Best of internet