Quantcast
guide EVENTS

Σήμερα στο Terra Furba έχει live σε γραφείο τελετών και διαγωνισμό με έπαθλο ένα δονητή πολυτελείας

Aναλυτικά όλα όσα μπορείς να δεις/ακούσεις/φας σήμερα στο πονηρό φεστιβάλ του Χαλανδρίου


LUBEN CREW · 3 Οκτωβρίου 2015

Ξημέρωσε στην πονηρή γη του Χαλανδρίου δηλαδή στην Terra Furba και σήμερα το μενού έχει ως εξής:

FLEA MARKET στο Spiti Cocktail Bar, ένας χαμός απο ανεξάρτητους δημιουργούς με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες και πολλή πολλή μουσική από τους πιο απίθανους τύπους.

Λίγο πιο κάτω, στο sex shop Sexopolis στις 17:00 θα μπορείτε να ακούσετε ένα άκρως ερωτικό – διεγερτικό DJ set από την Methi Blonde και τον Δημήτρη Παπαιωάννου.

O πρώτος που θα πει στο αυτί του Δ.Παπαιωάννου την λέξη “φραπέ” θα κερδίσει ένα δονητή πολυτελείας.

DILDOS

Ταυτόχρονα με το Sex Shop και ακριβώς απέναντι , στο δισκοπωλείο Ίκαρος, ο Breakin Moves θα παίξει ένα άκρως χορευτικό set μέχρι τις 19:00 και η επόμενη στάση θα είναι στα 50 μέτρα όπου ο Prins Obi, frontman των Baby Guru θα εμφανιστεί στο Γραφείο Τελετών Αλετράς σε ένα πολύ ιδιαίτερο project.

OBI

Ακριβώς απέναντι από το sex shop, εκεί όπου θα μεταφερθεί εντός ολίγων ημερών, γίνεται και μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση τέχνης με μερικούς από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της Αθήνας,  σε επιμέλεια του Cacao Rocks με τη συμμετοχή του ίδιου αλλά και των Nar (με ένα επικό έργο), Lebaniz Blonde, Ζie, Yiakou, Exit, N_Grams και λίγο πιο πάνω σε ένα Παραφαρμακείο θα μπορείτε να τσεκάρετε το υπέροχο έργο της Μίτσης Χριστοπούλου!

Για το τέλος, στο Spiti Cocktail Bar μετά τις 21:00 ο Μανώλης Οικονόμου, ο απόλυτος punk των Fm θα μας ταξιδέψει στους πιο περίεργους  και  χορευτικούς ήχους του κόσμου.

Και μιας που θα βρεθείτε στο Χαλάνδρι για την σούπερ φάση μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μενού του φεστιβάλ:
Στo  κρητικό εστιατόριο Αρισμαρί θα μπορείτε να δοκιμάσετε το ειδικό “πονηρό”  μενού  για όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και στο  Solo Gelato, την αποθέωση του παγωτού, θα μπορείτε  να δοκιμάσετε την Crema Furba ή αλλιώς ένα από τα καλύτερα παγωτά που έχετε φάει ποτέ.

MAP

Ελάτε στην Terra Furba, σας κάνει καλό.

Best of internet