Quantcast

Διαγωνισμός: Kερδίστε το παιδί του Larry Gus

Το Luben σας κάνει δώρο ένα υγιέστατο μωράκι με βεροιώτικο DNA

Διονύσης Παππάς

1 Οκτωβρίου 2015

Ο Παναγιώτης Μελίδης a.k.a. Larry Gus είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης με ψευδώνυμο – λογοπαίγνιο πάνω σε κάποιο όργανο του αναπνευστικού συστήματος. Η ταινία “Μy Friend Larry Gus” του σκηνοθέτη Βασίλη Κατσούπη, καταγράφει όλη την πορεία του από το μακρινό 2010 που ήταν ακόμα ένα απλό επαρχιωτόπουλο από τη Βέροια που σπούδαζε στη Βαρκελώνη, μέχρι τη φάση της καταξίωσης που ήρθε με την υπογραφή στη DFA και τις σταυρομαλακίες με τον James Murphy (δεν ξέρουμε αν έχει καταγραφεί κάποια τέτοια σκηνή στο ντοκιμαντέρ).

Μετά από 4 χρόνια γυρισμάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Μιλάνο και Νέα Υόρκη, η ταινία κάνει επιτέλους πρεμιέρα απόψε στις 8 στο Δαναό (θα προλογιστεί από τους συντελεστές και μετά την προβολή θα ακολουθήσει Q & A).

Tσέκαρε το τρέιλερ (NSFW γιατί περιέχει κωλί):

Αν δεν είσαι ένας από τους 5 τυχερούς στους οποίους δώσαμε διπλές προσκλήσεις για την προβολή, μη στεναχωριέσαι καθόλου – μπορείς να κερδίσεις κατί πολύ καλύτερο: Τον 15 μηνών Άιλερ, γιο του Larry Gus (δεν ήταν προετοιμασμένος για τις δυσκολίες που έχει το μεγάλωμα ενός μωρού).

Cute-Baby-Pictures-29

Άσχετο μωράκι αλλά δεν έχει σημασία γιατί όλα ίδια είναι

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στην εξής ερώτηση: Ποιο είναι το αγαπημένο cafe του Γιώτη Τσαλουχίδη στη Βέροια;

tsal

Στείλε την απάντηση και τα στοιχεία σου στο [email protected] με subject “Βέροια – Ολυμπιακός Στημένο” για να μπεις στην κλήρωση. Ο νικητής θα ενημερώθει με mail και μπορεί να φτιάξει τα χαρτιά της υιοθεσίας το βράδι που ο Larry Gus μαζί με φίλους του θα παίζει μουσική στο Spiti Cocktail Bar, στο after party της ταινίας που γίνεται στα πλαίσια του Terra Furba Festival.

Kαλή επιτυχία!

 

 

 

Best of internet