Quantcast
guide EVENTS

Το Τerra Furba Festival επιστρέφει και καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για τα πονηρότερα των σκηνικών

E ρε τι έχει να ζηστεί πάλι στο Χαλάνδρι


Διονύσης Παππάς · 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ας μιλήσουμε λίγο για τη φασάρα του Terra Furba: Για δεύτερη χρονιά, το Spiti Cocktail Bar διοργανώνει  στη γειτονιά του, το Χαλάνδρι, αυτό το φεστιβάλ με το μυστήριο όνομα (για τους άσχετους από Γαλλικά, σημαίνει “Πονηρή Γη”).  Για 11 μέρες, από την 1η έως και τις 11 Οκτώβρη, στην καρδιά του Χαλανδρίου θα παίζουν εικαστικές εκθέσεις, DJ sets, live, παραστάσεις stand up comedy κι ένα μεγάλο flea market, στα πιο άκυρα μέρη που μπορείς να σκεφτείς καθώς και σε μερικά άλλα που δεν μπορείς με τίποτα να σκεφτείς, όπως π.χ. σ’ένα γραφείο τελετών. Θα σκεφτόσουν ποτέ ότι παίζει να δεις live σε γραφείο τελετών; Mήν είσαι ψεματούρης, δε θα το σκεφτόσουν.

Επειδή game recognize game, το Luben θα είναι εκεί και θα στηρίξει το φεστιβάλ ως Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας κι επίσης θα συμμετέχει με DJ sets και με τη διοργάνωση και παρουσίαση κάποιων αθλητικών (τύπου) εκδηλώσεων. Περισσότερα πάνω σ’αυτό μέσα στις επόμενες μέρες.

Για αρχή, τσέκαρε την αφίσα:

furba

Η επίσημη έναρξη είναι την Πέμπτη 1/10 με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης που θα φιλοξενείται στο sex shop Sexopolis με καλεσμένους μερικούς από τους πιο ανατρεπτικούς street artists της Αθήνας. Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο Cacao Rocks και συμμετέχουν οι Exit, N_Grams, Lebanese Blonde, NarYiakou, Zie και ο ίδιος ο Cacao Rocks. Παράλληλα, θα φιλοξενείται στο Parafarmacia, το έκθεμα της Μίτσης Χριστοπούλου με τίτλο #untitled , το οποίο θα σου δείξει τον όρο ” πόρτα ” και “κουμπί ”  σε μία άλλη διάσταση. Θα σε παροτρύναμε έντονα να περάσεις μια βόλτα.

Το ίδιο βράδι, θα παίζει στο Spiti το after party της πρεμιέρας του “Μy Friend Larry Gus” που θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας και για το οποίο θα σου δώσουμε πρόσκληση να πας να το δεις τσάμπα γιατί σ’αγαπάμε. Στην κονσόλα του καταστήματος θα βρίσκεται ο ίδιος ο Larry Gus a.k.a Παναγιώτης Μελίδης μαζί με διάφορους φίλους του.

Αυτά προς το παρόν. Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση οπότε παραμείνατε συντονισμένοι.

 

Best of internet