Quantcast

To #RapChallenge της Κατερίνας Στικούδη είναι η απόδειξη στο πόσο μισογύνης μπορεί να γίνει ο μαλάκας ο Έλληνας

Έχουμε γεμίσει παντού γαμιάδες

Ελευθέριος Γώγος

30 Σεπτεμβρίου 2014

 
 

Τα έχουμε δει όλα σε αυτό το #RapChallenge που ξεκίνησε πριν δέκα μέρες περίπου ο Χαρμάνης. Από το X-Ray και το NIVO να έχουν ξεχάσει τελείως πως είναι το άθλημα (όχι ότι ο δεύτερος το κατείχε και ποτέ) έως τον Taki Tsan να κάνει skype call με τα υπόλοιπα μέλη των ΖΝ για να μιλήσουν για το Β’ Τόμο είναι μερικές στιγμές που δε θα ξεχάσουμε. Και φυσικά, τα άπειρα καταθλιπτικά ραπς που ξεπετάγονται καθημερινά σε facebook και youtube.

Πλέον, όπως έχει δείξει και το παρελθόν με το Ice Bucket Challenge, έχουμε περάσει στη φάση όπου το κάθε παρατράγουδο (lame) που δεν έχει σχέση με το χιπ χοπ, βγαίνει στην κάμερα “φτύνει 16 μπάρες” και προκαλεί με την σειρά του άλλα παρατράγουδα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Στικούδη από τη φάση αυτή, αφού τον τελευταίο καιρό την έχει δει ο πιο κακός MC και η οποία αποδέχτηκε την πρό(σ)κληση του Μιθριδάτη για να χώσει μερικές ρίμες. Ποιον θα προκαλούσε η ίδια στο τέλος; Μα φυσικά τον STAN!

https://www.facebook.com/alextitkovgr/posts/371044913052738

 
 

large

 
 

Μεγαλύτερη θλίψη όμως προκαλούν τα σχόλια κάποιων Ελληνάρων, κάτω από το ποστ της Στικούδη στο facebook,  που θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στην τάξη τους και να μας υπενθυμίσουν πόσο μισογύνηδες μπορούμε να γίνουμε και ότι το ραπ πάνω από όλα είναι “αντρική” δουλειά.

 
 

vrisidi 1 vrisidi 2

 

vrisidi 6

 
 

Στο Υoutube από την άλλη, τα σχόλια από κάτω δεν αφορούσαν τις κλασσικές πλέον προστακτικές όπως «ψόφα», «να πάθεις καρκίνο» και «άντε γαμήσου» αλλά δημιουργικά και συνάμα γραφικά μπινελίκια που μέχρι και ο Λέντης θα ζήλευε να ξεφώνιζε από το τηλέφωνο.

 
 

vrisidi 7

 

vrisidi 4 vrisidi 5 vrisidi 3

 
 

Όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζευτήκαμε

tumblr_n94um3Seql1sj52jdo1_400

Best of internet