Quantcast

Ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot θα ενσαρκώσει το Freddie Mercury σε βιογραφικό film

Ο Sacha Baron Cohen αρνήθηκε και ο Rami Malek ήταν εκεί για να μαζέψει το ριμπάουντ

LUBEN CREW

5 Νοεμβρίου 2016

Το Rami Malek πολλοί τον αγάπησατε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά Mr. Robot. Ήρθε, όμως, η ώρα να τον αγαπήσετε και ως Freddie Mercury.

rami-malek-mr-robot

Ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot και βραβευμένος με Emmy ηθοποιός είναι ο επίλεκτος για να ενσαρκώσει τον εμβληματικό frontman των Queen, σε μια σχετική βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Τα νέα έγιναν γνωστά από το σκηνοθέτη Bryan Singer (House MD, X-Men 2), ο οποίος γνωστοποίησε την είδηση μέσα από ποστ στο Instagram με tag στον επιτυχημένο ηθοποιό.

Αρχική επιλογή του παραγωγού της ταινίας Graham King ήταν ο Sasha Baron Cohen, λογική επιλογή αν σκεφτεί κανείς το παρουσιαστικό του με το μουστάκι ως Borat, αλλά ο Sacha αρνήθηκε με το ρόλο να καταλήγει στο Malek.

borat

Ο Bryan Singer είναι ο επικρατέστερος για να σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Anthony McCarten, σεναριογράφος του “Theory of Everything”. Στο βιογραφικό film θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγοί, όπως οι Jim Beach και Dennis O’ Sullivan, καθώς και τα μέλη των Queen, Brian May, Roger Taylor και John Deacon.

JS55663941

Αναμένουμε.

Best of internet