Quantcast

Προφανώς ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ο άνθρωπος που θα έκανε την ταινία Captain Planet

Θα πεθαίναμε να τον βλέπαμε με χαίτη – λασπωτήρα

LUBEN CREW

18 Οκτωβρίου 2016

O Leonardo DiCaprio μετά τη νίκη του επί της αρκούδας μάλλον έχει περάσει σε άλλου είδους καλλιτεχνικές και επαγγελματικές ανησυχίες. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η δικιά του εταιρεία παραγωγής Appian Way Productions θα συνεργαστεί με την Paramount για μια μεταφορά του Captain Planet στη μεγάλη οθόνη.

Θυμίζουμε πως το κόνσεπτ του Captain Planet είναι ένας υπερήρωας που αγωνίζεται για το περιβάλλο, του οποίου η μόνη αδυναμία είναι η μόλυνση. Ο DiCaprio θα είναι παραγωγός μαζί με την Jennifer Davisson Killoran και δυστυχώς εκεί θα τελειώσει και η εμπλοκή του, καθώς θα είχε σίγουρα πλάκα να βλέπαμε το Leo με τη φανταστική στολή του Captain Planet: όσες κι αν είναι οι κατά καιρούς μεταμφιέσεις του γνωστού ηθοποιού, τον φαντάζεστε με χαίτη – λασπωτήρα;

maxresdefault

 

Bασικά όμως χεστήκαμε, γιατί σε κάθε περίπτωση έχουμε τον Don Cheadle:

417592894_1280x720

Ναι, έχει υπάρξει αυτό το μεγαλειώδες πράγμα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, απολαύστε το:

Για να επανέλθουμε στην επερχόμενη ταινία, σεναριογράφοι θα είναι οι Jono Matt και Glen Powell, ενώ δεν έχει αναφερθεί κανένας κλεισμένος ηθοποιός. Το σενάριο θα εκτυλίσσεται κάποια χρόνια μετά την τηλεοπτική σειρά, με τον υπερήρωα να έχει ξεπέσει κάπως, ίσως να τρώει φασόλια σε ένα τροχόσπιτο. Αυτό πάλι θα ήταν ένας ταιριαστός ρόλος για τον DiCaprio, κρίμα που δεν ψήνεται.

 

 

Best of internet