Quantcast

Βγάλτε χαρτομάντηλα: Ανακοινώθηκε επιστροφή του “Βασιλιά των Λιονταριών” από τη Disney

Ετοιμάζεται extreme makeover στο Lion King

Τσαγκ

30 Σεπτεμβρίου 2016

Ξανά θα συνεργαστεί η Disney με τον τον Jon Favreau, τον σκηνοθέτη που έφερε στην ζωή το “Βιβλίο της ζούγκλας“, για να επαναφέρει στον 21 αιώνα το Lion King, την επική ιστορία του Mufasa και του Simba, με κανονικούς ηθοποιούς και CGI. Ένα νέο σχετικά αναμενόμενο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο “Βασιλιάς των Λιονταριών” ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της Disney.

Lion-King-Light

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney:

Το νέο Lion King, “χτίζει” πάνω στην επιτυχία της Disney να δει από μια νέα οπτική της κλασσικές της ταινίες, στοχεύοντας σε ένα νέο ηλικιακά κοινό, ξαναγυρίζοντας ταινίες όπως, “Η Σταχτοπούτα”, “Το Βιβλίο της ζούγκλας”, “Maleficent”. Η επερχόμενη ταινία “Η Πανέμορφη και το τέρας” με την Emma Watson, είναι ήδη μια από τις αναμενόμενες παγκοσμίως ταινίες του 2017. Όπως η ταινία, “Η Πανέμορφη και το τέρας” έτσι και το “Lion King” θα περιλαμβάνει τραγούδια από την αρχική ταινία του 1994

Το “Lion King” , κυκλοφόρησε πριν από 22 χρόνια και είναι αναμφίβολα, μια από τις σημαντικότερες animation ταινίες όλων των εποχών. Η ιστορία του λιονταριού Simba που χάνει τον πατέρα του Mufasa στην άγρια αφρικάνικη Σαβάνα και επιστρέφει μετά από χρόνια να διεκδικήσει τον θρόνο του, από το 1994 μέχρι σήμερα, έχει τζιραρει παγκοσμίως 970 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει κερδίσει δυο Oscar μουσικής, δυο Grammy και το soundtrack της ταινίας έχει πουλήσει 14 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Best of internet