Quantcast
guide CINE

Ιαπωνία, cyborg και Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύπτονται στα teaser του “Ghost in the Shell” (VIDEO)

Η live action εκδοχή του manga του Μασαμούνε Σίρο παίρνει σάρκα και οστά


President Creed · 23 Σεπτεμβρίου 2016

Οχτώ χρόνια μετά το ξεκίνημα του εγχειρήματος για να γίνει live action ταινία το παγκοσμίως γνωστό manga του Μασαμούνε Σίρο, είμαστε πλέον λίγους μήνες πριν την τελική κυκλοφορία της ταινίας.

Ήδη έχει καταλαγιάσει η συζήτηση και οι έντονες αντιρρήσεις για την επιλογή της Σκάρλετ Γιόχανσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολλοί είχαν κάνει λόγο για politically incorrect απόφαση της Paramount να δώσει έναν ασιατικό ρόλο σε μια λευκή ηθοποιό, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το white washing του Hollywood.

scarlet

Βασισμένο στο ιαπωνικό franchise επιστημονικής φαντασίας, το “Ghost in the Shell” ακολουθεί την Major (Γιόχανσον), ένα υβρίδιο ανθρώπου με ανδροειδές, η οποία είναι επικεφαλής της ελιτίστικης ομάδας κρούσης, ονόματι “Section 9”.

Η Γιόχανσον πρωταγωνιστεί στο πλάι του Ιάπωνα ηθοποιού Takeshi Kitano (γνωστός από το Battle Royale), ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του αφεντικού της Major, Daisuke Aramaki. Η ταινία αναμένεται στις 31 Μαρτίου 2017 (ΗΠΑ) οπότε στην Ελλάδα μάλλον θα έρθει με τη γνωστή χρονοκαθυστέρηση.

Η Paramount αποφάσισε να παίξει με την αγωνία μας και να κυκλοφορήσει 5 teaser των 10 δευτερολέπτων, τα οποία δε μας αφήνουν να καταλάβουμε και πολλά, αλλά παίρνουμε μια θολή ιδέα από το τι πρόκειται να δούμε.

 

 

 

+Bonus

Μια ανάλυση για την ταυτότητα στο χώρο στο “Ghost in the Shell” για τους μερκαλήδες.

 

Best of internet