Quantcast

Η καινούρια καμμενιά του Seth Rogen είναι μια animation σπλατεριά με τρόφιμα (VIDEO)

Να ένας λόγος για να ανυπομονείς να έρθει ο Αύγουστος

President Creed

16 Μαρτίου 2016

 

Ο Seth Rogen, συνήθως παρέα με τον James Franco φτιάχνουν τις πιο μαστουρωμένες ταινίες, για τους πιο μαστουρωμένους θεατές. Μετά το Pinapple Express, το End of The World και το The Interview, αυτή τη φορά ο Seth επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με άλλη μια καμμενιά που ανυπομονούμε να δούμε.

Το Sausage Party είναι το νέο εγχείρημα του Seth Rogen μαζί με τον Evan Goldberg και πρόκειται για ένα animation όπου διάφορα χαριτωμένα τρόφιμα περιμένουν με ανυπομονησία στα ράφια του σούπερμάρκετ για να τα επιλέξουν οι άνθρωποι και να τα πάρουν σπίτι τους. Όταν όμως τα τρόφιμα ξεφεύγουν από το σούπερμάρκετ όλο χαρά, τότε συνειδητοποιούν ότι θα υποστούν τρομερή κακοποίηση, ξεφλούδισμα, βράσιμο, ψήσιμο και η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε μια τρομερή σπλατεριά για πολλά ναρκωτικά.

H ταινία θα είναι R rated, δηλαδή ακατάλληλη για ανήλικους, για νηφάλιους ενήλικες και για vegans.

 

Στο Sausage Party θα μαζευτούν οι φωνές από πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Seth Rogen, η Kristen Wiig, ο Jonah Hill, ο Bill Hader, ο Michael Cera, ο James Franco και η Salma Hayek. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Αύγουστο, οπότε στην Ελλάδα θα έρθει λογικά ακόμα πιο μετά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αξίζει τον κόπο να περιμένουμε.

 

 

 

Ο Εvan Goldberg και ο Seth Rogen εμπνεύστηκαν το Sausage Party, μετά τους έπιασαν munchies και καννιβάλισαν μερικούς από τους πρωταγωνιστές της νέας τους ταινίας

sausage-party-seth-rogen-evan-goldberg

Best of internet