Quantcast

Ο σκηνοθέτης της καρδιάς μας Σταύρος Τσιώλης θέλει τη βοήθειά μας για τη νέα του ταινία (VIDEO)

Μετά το “Ας περιμένουν οι γυναίκες” έρχεται το “Γυναίκες που περάσατε από εδώ”

President Creed

28 Δεκεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος που γύρισε μια από τις καλύτερες κωμωδίες της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, επιστρέφει με μια νέα ταινία και θέλει και τη βοήθειά σου για να την γυρίσει. Ο Σταύρος Τσιώλης, μετά το “Παρακαλώ Γυναίκες μην κλαίτε” (1992) και το “Ας περιμένουν οι Γυναίκες” (1998) ετοιμάζει τώρα το “Γυναίκες που περάσατε από εδώ” για να κλείσει αυτή την επική τριλογία.

Στην σελίδα crowdfunding indiegogo.com μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ ώστε να μπορέσει να γυριστεί η νέα ταινία του Τσιώλη. Μην πάρεις δώρα στους φίλους σου, μην βγεις για ρεβεγιόν, μην φας για μια βδομάδα, γιατί ο σκοπός αυτός είναι ένας σκοπός ιερός.

 

Διαβάζουμε για τη νέα ταινία του Σταύρου Τσιώλη στο indiegogo.com

 

Δυο άνεργοι άνδρες προσλαμβάνονται σε ρόλο τσιλιαδόρου. Στη μέση ενός δρόμου έχουν στήσει ένα τραπεζάκι και λιάζονται, ενώ στη πραγματικότητα φυλάνε τσίλιες γιατί πίσω από μια μεγάλη μάντρα χτίζεται παράνομα ένα σπίτι. Ο δρόμος βρίσκεται στην άκρη μιας συνοικίας απ΄όπου περνούν πολλοί άνθρωποι και πιθανόν και πολεοδόμοι και αστυνομία με πολιτικά που υποκρίνονται τους αθώους περαστικούς για να πετύχουν την επ΄αυτοφώρω σύλληψη οποιασδήποτε πολεοδομικής παράβασης.

Πολεοδόμοι δεν θα περάσουν απ΄εδώ. Θα περάσουν όμως γυναίκες που βασανίστηκαν από άνδρες και άνδρες που τους στοίχειωσαν γυναίκες.

Άνθρωποι που κουβαλάνε όνειρα, πληγές, ανάγκες αλλά και δυνατή τη φλόγα του έρωτα που καίει καρδιές και σωθικά.

Οι δυο άνδρες απροετοίμαστοι θα δεχτούν με φόβο, έκπληξη και θαυμασμό το μεγάλο θαύμα, το μεγάλο αίνιγμα της πραγματικής ζωής…

 

 

 

 

Θυμόμαστε εδώ τις καλύτερες στιγμές από το “Ας περιμένουν οι Γυναίκες”

Best of internet