Quantcast

Κλείστε τα φώτα, δυναμώστε τον ήχο, αυτό είναι το πρώτο teaser του Deadpool 2 (VIDEO)

Το teaser είναι σε σκατένια έκδοση (τραβηγμένο από σινεμά) επειδή η Fox δεν έχει δώσει ακόμη τα δικαιώματα για online προβολή

LUBEN CREW

3 Μαρτίου 2017

Δεν είναι trailer, είναι ένα teaser που κυκλοφόρησε με τη χτεσινή  κυκλοφορία του Logan, της νέας ταινίας Wolverine. Δεν είναι επίσης σε καμία περίπτωση καλής ποιότητας: είναι τραβηγμένο με ερασιτεχνική κάμερα μέσα από το σινεμά, πακέτο με φωνές και γέλια από το κοινό και γενικά ότι μπορεί να κάνει ένα βίντεο ερασιτεχνικό.

Από την άλλη, είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει σε trailer του Deadpool 2, και δεδομένου του ότι το αρχικό Deadpool μας έκανε να κρατάμε τα νεφρά μας από τα γέλια, είναι για μας ό,τι πιο αναμενόμενο υπάρχει σε ταινία με υπερήρωες. Αν δηλαδή ο αξιαγάπητος πρωταγωνιστής, ο οποίος φαίνεται εδώ να αποτυγχάνει να αποτρέψει ένα έγκλημα (γι’αυτό τον αγαπάμε έτσι κι αλλιώς), μπορεί να ονομαστεί ήρωας:


Το sequel του Deadpool θα κυκλοφορήσει στα σινεμά το 2018. Πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Ryan Reynolds, ενώ έχουν ακουστεί (είναι ακόμη ανεπιβεβαίωτα) τα ονόματα των Pierce Brosnan και Russel Crowe.

Best of internet