Quantcast

To θρυλικό Dune επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη που ετοιμάζει τη συνέχεια του Blade Runner

Καλά νέα για τους φίλους του κλασσικού βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert

LUBEN CREW

2 Φεβρουαρίου 2017

pic279251

Kαλά νέα για όσους εκεί έξω είναι θαυμαστές του Dune, του θρυλικού βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert και των sequel που ακολούθησαν. Χθες νωρίς το πρωί, ο Brian Herbert, γιος του συγγραφέα με ένα tweet του επισημοποίησε πως η Legendary Pictures θα γυρίσει μια μεταφορά του ορίτζιναλ βιβλίου για τη μεγάλη οθόνη με σκηνοθέτη τον εξαιρετικά ταλαντούχο Dennis Villeneuve (Enemy, Prisoners, Arrival, Sicario και προσεχώς Blade Runner 2).

Αυτά έγραψε ο Herbert, συγγραφέας και ο ίδιος στο tweet του:

Οι φήμες για μια νέα μεταφορά του κλασσικού έπους για το σινεμά έπαιζαν καιρό τώρα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση, μαζί με την πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία πως ο Villeuneuve θα είναι ο εκλεκτός, καθώς ο γαλλοκαναδός σκηνοθέτης είναι από τα καλύτερα σενάρια για τους φίλους της σειράς βιβλίων. Αυτή τη στιγμή, ο υποψήφιος για Όσκαρ για το φετινό Arrival σκηνοθέτης τελειώνει με τα γυρίσματα του Blade Runner 2049, το οποίο θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

56822414-4800x3194

Αυτό που είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια επίσης, είναι η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποίησε ο γιος του συγγραφέα στο tweet του. Η φράση “the exciting new DUNE series film project” φαίνεται να υπονοεί πως πρόκειται να είναι παραπάνω από μία ταινία. Το αν το επικού μεγέθους franchise του Dune θα είναι μία ή παραπάνω ταινίες ή και μια νέα τηλεοπτική σειρά, είναι κάτι που ελπίζουμε να μάθουμε στο προσεχές μέλλον.

 

Best of internet