Quantcast

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα τελευταία μεταγραφικά νέα από το casting της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Μάθετε σε ποιες θέσεις ψάχνουν παίκτες στην HBO, ποιοι θα είναι κοινοτικοί και ποια μεταγραφή αεροδρομίου ακούγεται

Bobol Gordello

20 Αυγούστου 2016

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που είδαμε την ενθρόνιση της Cersei και οι εικόνες του τελευταίου επεισοδίου (βασικά και του προτελευταίου) ακόμα μας στοιχειώνουν.

how-cersei-lannister-changed-game-of-thrones-in-that-one-scene-mmmm-lovely-massacre-wi-1036683

Είναι αλήθεια ότι το Game of Thrones, με την απίστευτη, συγκλονιστική, χιτσκοκική και γκρανκινιολική 6η σεζόν, ανέβασε πολύ τον πήχη των προσδοκιών και, εύλογα, λείπει 10 φορές παραπάνω από την καθημερινότητά μας. Όποτε, λοιπόν, παίζουν νεάκια, σενάρια, ακόμα και spoilers από την επερχόμενη 7η σεζόν, είναι λογικό να μας ανάβουν τα λαμπάκια.

game-thrones-hardhome-nights-king

Κάπως έτσι, λοιπόν, αντιδράσαμε όταν είδαμε στο site “Watchers On The Wall” πληροφορίες για το νέο casting της επιτυχημένης σειράς. Χωρίς ονόματα, χωρίς ακριβώς ορισμένους ρόλους. Μόνο κάποιες λίγες πληροφορίες ίσα ίσα για να διεγείρει τη φαντασία του ταλαίπωρου GoT φανατικού που μιζεριάζει με Vikings και Ρετιρέ κάτω από το κλιματιστικό. Έχουμε και λέμε:

  • Στρατηγός περί τα 40-55: Ζητείται Αγγλόφωνος λευκός ηθοποιός για να ενσαρκώσει υψηλόβαθμο αξιωματικό. Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα προσθέσει εμπειρία στην εμπροσθοφυλακή κάποιου από τα στρατόπεδα που τοιμάζονται για τον Αρμαγεδδώνα με αυτή τη μεταγραφή;
  • Ιερέας περί τα 60: Πάλι εδώ ζητείται λευκός ηθοποιός για το ρόλο σεβάσμιου ιερωμένου. Θα πάει γρήγορα το μυαλό σας σε αντικαταστάτη του Υψηλού Σπουργιτιού, αλλά εικάζουμε πως η θέση προορίζεται για νέο Maester του Winterfell, τώρα που το ξαναπήραν οι Stark.

maester-luwin-1920

  • Πολεμισταράς περί τα 35-45: Λευκός ηθοποιός και εδώ, τούμπανος και ικανός πολεμιστής, με προοπτικές για αρκετά σοβαρό ρόλο, αν σκεφτεί κανείς πως έχει μεγάλο κομμάτι διαλόγου. Ή βρέθηκε άξιος συμπαραστάτης του Tormund Giantsbane ή κάποιος πρέπει να επωμιστεί την άμυνα του ευάλωτου πλέον King’s Landing. Εκτός και αν η Daenerys είναι τόσο OP που, χώρια από δρακιά, Tyrion και Varys για συμβουλάτορες και Ντοθράκηδες, έχει και υπερτούμπανο πολεμιστή στο μανίκι (όχι Dothraki ή Άσπιλο). Αλλά πάει πολύ αυτό.
  • Φρουρός περί τα 20: Μαντέψτε, κι εδώ ζητούν κάποιο λευκό τυπά για ρόλο χαρισματικού νεανία εκ Βορρά που φυλάει “Ψυχροπύλες” (χα χα χα αρκετά ψυχρό). Πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετά γυρίσματα, κάτι που υποδεικνύει ρόλο αρκετά σοβαρό. Ίσως, κάποιος Watcher για να υποδεχθεί με χιούμορ τους White Walkers, ίσως κάποιος έμπιστος του Snow. Θα δείξει. Όποιος κι αν είναι, αφού είναι δικός μας, ας σκοτώσει το Μικροδάχτυλο.
  • Φρουρός πόλης περί τα 30: Μικρός ρόλος ενός στρατιώτη σε περιπολία που θα υποδεχθεί ένα άτομο που θα εγείρει υποψίες. Τίποτα, ντάξει, ρολίστας πολυτελείας, δε μας απασχολεί. Εκτός κι αν είναι να υποδεχθεί τον άσωτο Gendry Barratheon. Οπότε μιλάμε για clutch player.

Gendry_S2

  • Έμπορας περί τα 40: Κανένας περιορισμός για εθνικότητα, χρώμα, κλπ. Εδώ μιλάμε για έναν πιθανά Ανατολίτη έμπορα πρωτοεμφανιζόμενο που θα σκάσει σε ένα μπαρ χάνι και θα τα πει. Πιο πιθανόν η φάση αυτή να αφορά το Essos τώρα που η γάτα Daenerys λείπει. Και είναι λέει ο φαρμακοποιός που φέρνει πενικιλλίνη στο Jorah. Λέτε;
  • Νεαρά κυρία: Εδώ θέλουν, πάλι χωρίς περιορισμούς χρώματος, μια ευγενή όμορφη δεσποσύνη (προσοχή, θα παίξει και γυμνό) για να στηθεί φασούλα, λογικά, στο Essos ή κάπου που δεν ξέρουμε ακόμα (;). Γούστο θα χει πάντως ο Daario Naharis να βρει καμιά βεζυροπούλα και να εκδικηθεί τη Daenerys με backdoor χτύπημα την ώρα που πάει να πάρει το Westeros. Εκτός και αν…

maxresdefault (2)

  • Υπολοχαγός περί τα 20: Ζητείται ανατολίτικη φυσιογνωμία, αθλητικός τύπος με τη δέουσα σοφία, λογικά για να ηγηθεί των πρωτάρηδων στη Δύση Dothraki. Αναμενόμενο.
  • Νέος άρχοντας περί τα 20: Κι εδώ είναι που έχει ψωμί, αγαπητοί φίλοι και οργιάζει η φαντασία μας. Τον θέλουνε, λέει, ψηλό, όμορφο και λευκό. Τι μας κρύβουν; Μήπως τον θέλουν και ξανθό; Και θα εμφανιστεί και λίγο. Σαν να λέμε σε κάποιο flashback του Bran. Μήπως ήρθε η ώρα του Raegar Targaryen; Μήπως πλησιάζει η επισημοποίηση του R+L=J; Μην ξεχνάτε πως απλά ξέρουμε πως η Lyanna είναι η μητέρα, επίσημα πατέρα δεν ξέρουμε. Μπάσταρδος μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

Screen-Shot-2015-10-28-at-10.29.53-AM

Όμορφες σκέψεις, αγαπητοί φίλοι. Κάπως πρέπει να παίζει η φαντασία μας, άλλωστε, και να πλάθει παραμυθάκια, σαν τα θερινά πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων, μέχρι να ρθει ο χειμώνας ο βαρύς.

(πηγή)

Best of internet