Quantcast

Ετοιμάζεται σίκουελ του “Conan the Barbarian” με τον Σβαρτσενέγκερ

Ο 67χρονος πρώην σφίχτης δηλώνει ενθουσιασμένος

Διονύσης Παππάς

31 Μαΐου 2015

Τριάντα τρία χρόνια μετά το “Conan the Barbarian” και τριάντα ένα μετά το “Conan the Destroyer”, ο Άρνολντ  Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζεται να ξαναπάρει το σπαθί του και να θερίσει κόσμο σε ένα νέο σίκουελ.

arnold-schwarzenegger-01-800

To “Legend of Conan” δε θα είναι reboot ούτε spin-off και θα διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του “Conan the Barbarian”. Εκτός από τον Κόναν, θα επιστρέψουν και διάφοροι άλλοι χαρακτήρες από την ταινία.

king copy

O Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να πείσει το studio να γυρίσει νέο σίκουελ επί 20 χρόνια αλλά κανείς δεν ήταν το ίδιο ενθουσιώδης με εκείνον. Μέχρι που η Universal άλλαξε management και τον προσέγγισαν αμέσως για να συνεχίσουν τη σειρά.

Όπως δήλωσε:

Eίμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω καινούρια ταινία Conan κι ελπίζω να είναι σύντομα! Είναι η μεγαλύτερη τιμή να είσαι 67 χρονών και να σου ζητάνε να επιστρέψεις σ’όλα αυτά τα franchises.

Σύμφωνα με τον παραγωγό και συν-σεναριογράφο Κρις Μόργκαν, η νέα ταινία θα έχει ένα σκοτεινό και ώριμο τόνο. Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη από εκείνο το σάπιο ριμέικ με τον Τζέισον Μομόα.

(via)

Best of internet