Quantcast

Λανιστεραίοι και Γκραιητζόυδες

Game of Thrones: Finos Film Style

vamvax

26 Απριλίου 2013

 
 

Δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε βιντεάκια με το πως θα ήταν το game of thrones αν το είχε γυρίσει ο Ντίσνεϋ ή αν ήταν 90s sitcom, ή αν το είχαν γυρίσει Τούρκοι μασόνοι πράκτορες που θέλουν να καταστρέψουν τον ελληνισμό; Αν όχι, τότε το vamvax blog και το Luben είναι εδώ για εσάς! Τι θα γινόταν αν αναλάμβανε η finos films να γυρίσει την αγαπημένη μας fantasy/μαζοχιστική σειρά;

 
 

Σημείωση: Η όλη ιδέα για την ελληνική βερσιόν του Game Of Thrones γεννήθηκε σε μια εκπομπή του Θανάση Πετρόπουλου στο creatures radio. Στο καστ που ακολουθεί υπάρχουν ιδέες όχι μόνο δικές μου και του Θανάση αλλά και από παιδιά που ήταν στο τσατ εκείνη την ώρα…

 
 

Full Cast της ταινίας – Τα σίγουρα

Ας ξεκινήσουμε με τα εύκολα. Κάποιοι ρόλοι είναι φτιαγμένοι για συγκεκριμένους ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

rizoslannister
baratheon
bran-kailas
aryagogou
jonkourkoulos
varys
bronn

 
 

Τα αμφισβητούμενα

 
 

Κάποιους ρόλους πιο δύσκολους αποφασίσαμε να τους αφήσουμε σε εσάς, το κοινό του luben για casting.

Κι ας ξεκινήσουμε με το πρώτο ερωτηματικό:

 
 

Danerys Targarien

vougiouklodaenerys

Ποια είναι η κατάλληλη; Τα γεμάτα στρογγυλά και γλυκά χαρακτηριστικά της Βουγιούκλως και η αθωότητα με την οποία την έχουμε συνδέσει ταιριάζουν περισσότερο στην Daenerys της 1ης σεζόν. Η πιο κωλοπετσωμένη Λάσκαρη φέρνει περισσότερο στη δυναμική Daenerys της 3ης σεζόν. Αλλά ποια είναι η definitive Khaleesi;

[cardoza_wp_poll id=15]

 
 

Cersei Lannister

cersei

2o μεγάλο ερωτηματικό, η Σέρσεϊ Λάνιστερ. Και μην ακούσω ότι η Ναθαναήλ είναι μελαχρινή κι η Xρονοπούλου έχει κοντά μαλλιά, γιατί με αυτή τη λογική ούτε η Lena Headey θα’πρεπε να είχε πάρει τον ρόλο.

[cardoza_wp_poll id=16]

 
 

Hodor

hodor

Hodor hodor hodor hodor? Ho-dor hoooo doooor hodor hodor hodor, hodor! HODOR! Hodor hodor Ζαννίνο? Ηοdor hodor HO DOR HODOR Καραβουσιάνος?

[cardoza_wp_poll id=17]

 
 

Tywin Lannister

tywin

Ναι, ναι ξέρουμε! Ο Μάνος Κατράκης είναι ίδιος ο Tywin! Αλλά σκεφτείτε το σοβαρά. Δε νοείται ελληνική ταινία χωρίς Λαυρέντη Διανέλλο και μάλιστα σε ρόλο πατέρα!

[cardoza_wp_poll id=18]

 
 

Joffrey Baratheon

joffrey

Τριπλό ερωτηματικό εδώ. Ναι ξέρουμε ο Μπιμπίλας κι ο Δελαπόρτας είναι άλλης εποχής κι έχουν λάθος ηλικία, αλλά σκεφτείτε τους όταν ήταν παιδιά…Όσο για την επιλογή Τζανετάκου, ένα βίντεο θα σας πείσει…

[cardoza_wp_poll id=19]

 
 

Kαι για τέλος θα ξεφύγουμε λίγο από τα πλαίσια του Φίνου και του παλιού ελληνικού κινηματογράφου…αλλά απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε:

samwell

 
 

H δουλεία μας όμως δεν τελείωσε. Υπάρχουν πολλοί ακόμη ρόλοι να μοιραστούν. Εδώ θέλουμε πάλι τη βοήθειά σας. Προτείνετέ μας στα σχόλια ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου για ρόλους στο GoT.

Mερικοί ρόλοι που ψάχνουν ηθοποιό είναι:
Ned Stark
Catelyn Stark
Jamie Lannister
Brienne of Tarth
Stannis Baratheon
Renly Baratheon
Sandor Clegane (the hound)
Sansa Stark
Petyr Baelish (Littlefinger)

Οι καλύτερες προτάσεις από τα σχόλιά σας, θα προστεθούν στο άρθρο!

Best of internet