Quantcast

Οι selfies και το insta δε θα ναι ποτέ τα ίδια μετά την κυκλοφορία Smartphone από την Kodak

Με 13 megapixels μπροστινή κάμερα οι selfies θα αναχθούν σε ξεχωριστή τέχνη

Bobol Gordello

30 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτα νέα για τους λάτρεις του ίνστα και τους επαγγελματίες φωτογράφους του timeline από την Kodak: η φημισμένη εταιρεία φωτογραφικών μηχανών μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Smartphones με την επικείμενη κυκλοφορία του Kodak Ektra, του πρώτου δηλαδή συνδυασμού αμιγούς κάμερας ολκής και Smartphone.

kodak-ektra-smartphone-photography-17-5814c79e6980e__880

Το μπαμπάτσικο αυτό μοντέλο κινητού θα διαθέτει μια κανονική κάμερα των 21 megapixels για να φωτογραφίζετε τοπία, πράγματα που γράφουν σε τοίχους, κατοικίδια, το χαμηλωμένο αμάξι σας πριν την έξοδο στο Μπουρνάζι αλλά και μια πρόσθια κάμερα των 13 megapixels για να μη χάνεται καμία λεπτομέρεια από το background των selfies και την ακμή, τις ελιές και τις ρυτίδες του προσώπου σας.

Capture

 

Η εφαρμογή για τις φωτογραφίες ελέγχεται με διαισθητική απτική επαφή, ενώ οι προσαρμογές και οι ρυθμίσεις γίνονται σε κανονικό live χρόνο, με μια σειρά από επιλογές από Landscape και Sport μέχρι Portrait και Night-Time. Ο φακός δεν αντανακλά και είναι υπερπροστατευμένος για να μην τον χαλάτε, επειδή το αφήσατε πάνω σε νερά ή σε σκόνες.

kodak-ektra-smartphone-photography-5-5814c58349d1e__880

Τα κουμπιά για τη λήψη φωτογραφιών προσομοιάζουν θεαματικά σε ψηφιακή κάμερα, όπως τις γνωρίζουμε, ενώ στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε έναν Helio X-20 Decacore επεξεργαστή, μια RAM της τάξης των 3 GB και μια μνήμη των 32 GB, με δυνατότητα επέκτασης , για να μη χρειάζεται να διαγράφετε κατευθείαν τις αποτυχημένες σέλφι σας.

CVo0-B8W4AAygx1

Το Kodak Ektra αναμένεται μες στους επόμενους μήνες στην Ευρώπη και θα κοστίζει περί τα 500 ευρά. Brace yourselves (περισσότερες τεχνικές info εδώ).

selfie 2

Best of internet