Quantcast

Το ίντερνετ δε μπορεί να αποφασίσει αν σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον Bill Murray ή τον Tom Hanks

Mήπως Murray και Hanks είναι το ίδιο άτομο; Τι μας κρύβουν;

President Creed

27 Οκτωβρίου 2016

Η μυστήρια περίπτωση του αξεπέραστου Bill Murray έχει πυροδοτήσει καινούρια αναταραχή στο ίντερνετς, δημιουργώντας σύγχυση για ένα τρομερά σημαντικό ζήτημα:

 

Είναι όντως ο Bill Murray σε αυτή τη φωτογραφία, ή μήπως είναι ο Tom Hanks?

 

Bill Murray, probably, with Laura DiMichele-Ross and her son Alexander.

Η φωτογραφία αρχικά είχε αναρτηθεί απ’ τη Laura DiMichele-Ross σε ένα Facebook Group το 2013, αλλά είχε τραβηχτεί από τον άντρα της, Adam Ross, το 2012 σε ένα γήπεδο golf στη Σκωτία. H φωτογραφία απεικονίζει τη Laura να κρατάει τον 9 μηνών γιο της να κλαίει ενώ από πίσω του βρίσκεται ο Bill Murray ο οποίος κοροϊδεύει τη γκριμάτσα του μωρού.

Σύμφωνα με τη DiMichele-Ross, η φωτογραφία εμφανίζεται συχνά πυκνά στο facebook. Αυτή την εβδομάδα όμως η φωτογραφία έκανε έναν σχετικό χαμούλη, αφού αναρτήθηκε και στο Reddit.

Όπως δήλωσε η Laura στον Guardian “Το βρίσκουμε αστείο. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω κάποια ομοιότητα με τον Tom Hanks, αλλά παρατηρήσαμε ότι πολλοί ανέφεραν αυτή την ομοιότητα”.

 

H ίδια περιγράφει ότι ο Murray ήταν φιλικός, ότι έπιανε την κουβέντα με όλους στο γκολφ και ότι η συνομιλία τους ήταν πολύ σύντομη. Δύο χρόνια αργότερα η DiMichele-Ross συνάντησε ξανά τον Murray όταν έπαιζε γκολφ (πολύ γκολφ σε αυτή την υπόθεση) και του έδωσε να της υπογράψει την περιβόητη, πλέον, φωτογραφία.

Πρόκειται για το δεύτερο πιο καυτό ερώτημα που έχει τεθεί στο ίντερνετς, μετά το περιστατικό του φορέματος, που ο κόσμος δεν μπορούσε να αποφασίσει εάν είναι άσπρο-χρυσό, ή μπλέ-μαύρο.

1425008415925855

 

Best of internet