Quantcast

Είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη όντως 27 χρονών; Βάλαμε διάσημους Έλληνες στο σάιτ που βρίσκει την ηλικία σου

… κι ένα συγκεκριμένος γονάτισε το software!

LUBEN CREW

1 Μαΐου 2015

Πριν λίγες ώρες η Microsoft παρουσίασε ένα σάιτ το οποίο δίνει απάντηση στο μεγάλο ερώτημα που βασανίζει κάθε αντροπαρέα και γυναικοπαρέα, σε κάθε τους έξοδο: μπορείς να καταλάβεις την ηλικία κάποιου από τη φάτσα του;

Το How-old.net βασίζεται στην εξής διαδικασία: ανεβάζεις τη φωτογραφία ενός προσώπου και το software του σάιτ, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία ανάλυσης προσώπων που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ανθρώπινο είδος, βρίσκει την ηλικία του. Όσοι έχετε μπει έστω κι ένα λεπτό στο Facebook από σήμερα το πρωί, σίγουρα έχετε δει κόσμο να ανεβάζει τη φάτσα του με ένα τετραγωνάκι κι ένα νούμερο.

Φυσικά, όπως με οτιδήποτε άλλο στην ιστορία του ίντερνετ που επιτρέπει τη διαδραστικότητα, έχουμε πέσει όλοι πάνω του:

 

ντιεγο κόστα

 

μιναλα

 

Τα δύο παραπάνω παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά. Ο Βραζιλιανοϊσπανός μπόμπερ της Τσέλσι Ντιέγκο Κόστα και ο Τζόζεφ Μινάλα, καλτ αστέρας της Λάτσιο που δηλώνει 19 χρονών, μπήκαν από τους φίλαθλους στη δοκιμασία της Microsoft και το μηχάνημα συμφώνησε σε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν: ότι, δηλαδή, μας δουλεύουν για την ηλικία τους.

 

Φυσικά ως Luben δεν μπορούσαμε να λείψουμε από κάθε μεγάλο τρομπάρισμα τεχνολογικό επίτευγμα… και παρακάτω κάνουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλικία μερικών διάσημων Ελλήνων.

 

Ξεκινήσαμε κι εμείς τα πειράματα με δυο ποδοσφαιριστές των οποίων η ηλικία έχει συζητηθεί πολύ, του Εμάνουελ Ολιζαντέμπε και του Πίτερ “Πίπη” Οφορίκουε:

 

ολιζαντέμπε

 

 

οφορίκουε

Η τεχνολογία μίλησε: ο αιώνιος 17χρονος Οφορίκουε ήταν στην πραγματικότητα 54 χρονών όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό!

 

 

Κατόπιν ζητήσαμε από το σύστημα να μας αποκαλύψει τις πραγματικές ηλικίες μερικών αγαπημένων τραγουδιστών:

 

sotis

 

 

πανταζης

 

 

vasillis3

 

 

… πολιτικών:

adwnis

 

 

… και σχεδόν κάθε Μεγάλης Κυρίας της Ελληνικής σόουμπιζ:

10424237_10155488139685114_3810372585714217299_n

 

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ” ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ;

 

 

Βέβαια το σύστημα έχει και τα προβληματάκια του.

Για παράδειγμα, περάσαμε σε αυτό μια φωτογραφία από την πρόσφατη γοητευτική εμφάνιση του Γιώργου Τράγκα… και τσιρίξαμε όταν είδαμε τι ηλικία μας έβγαλε:

 

tragkas

ΑΛΗΤΕΙΑ!

 

 

 

Είμαστε γνωστοί σαχλαμαράκηδες εδώ στο Λουμπεν αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως σε καμία από τις φωτό αυτού του ποστ δεν έχουμε πειράξει το αποτέλεσμα που δίνει όντως το σάιτ. Το ίδιο και στην παρακάτω φωτό, που βάλαμε και ΚΡΑΣΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:

 

μητσοτάκης

 

 

Μητσοτάκης-Microsoft: 1-0 τελικό, κάνε και τα δικά σου πειράματα πατώντας εδώ και άσε τις αποκαλύψεις στα σχόλια από κάτω.

Best of internet