Quantcast

Μπουκέτο σε 15χρονο είχε σκάσει ο Λίαμ Νίσον όταν δούλευε ως καθηγητής

Είναι πλέον σαφέστατο ότι δεν είναι καλή ιδέα να κολλήσεις μαγκιές σ’αυτόν τον τύπο

Διονύσης Παππάς

30 Απριλίου 2015

Όλοι ξέρουμε ότι ο Λίαμ Νίσον έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σ’έναν κινηματογραφικό badass ολκής που πλακώνει στις μάπες από Αλβανούς μαστροπούς μέχρι λύκους.

"Come at me bro"

“Come at me bro”

Το ήξερες όμως ότι είναι σκληρός σαν ατσάλι και στην πραγματική ζωή;

To ήξερες ότι ξεκίνησε πυγμαχία στα 9 του; To ήξερες ότι σπούδαζε Φυσική και Πληροφορική αλλά τα παράτησε για να πάει να δουλέψει σε ζυθοποιείο της Guiness; Και βασικά, πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι κάποτε δούλευε ως εκπαιδευόμενος καθηγητής σε σχολείο αλλά τον απολύσανε επειδή έσκασε μπουκέτο σ’ένα 15χρονό μαθητή που του έβγαλε μαχαίρι; Γιατί είναι εντελώς αλήθεια.

Δες εδώ (απ’το 2:40 και μετά):

https://www.youtube.com/watch?v=JNlAWvvHpHo

Όπως δήλωσε:

To συγκεκριμένο παιδί δεν ησχύχαζε και ήθελε να αναστατώσει όλη την τάξη. Οπότε πήγα και του ζήτησα να φύγει απ’την αίθουσα κι αμέσως μου έβγαλε μαχαίρι. Και η άμεση αντίδρασή μου ήταν να του ρίξω μπουνιά, πράγμα που δε θα έπρεπε να’χα κάνει. Άλλα ένιωσα να απειλούμαι κι έτσι του έριξα μπουνιά

Δεν είναι κάπως σπαστικό που τον απέλυσαν επειδή έριξε μπουνιά σε κάποιον που του έβγαλε μαχαίρι; Mα που πάει αυτός ο κόσμος; Tέλοσπάντων, τα σέβη μας κύριε Λίαμ, εμείς δε θα σας κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο (για προφανείς λόγους).

i-will-find-you-and-i-will-kill-you-liam-neeson-in-taken

Best of internet