Quantcast

Ο διαγωνισμός διαφήμισης του Pornhub για την ανεύρεση συμβούλων με φαντασία. (NSFW)

«Έχεις άραγε τι χρειάζεται για να γίνεις σύμβουλος διαφήμισης για την Νο 1 ιστοσελίδα για ενήλικες στον κόσμο; » Τάδε έφη Pornhub.

Hard Candy

1 Απριλίου 2014

Για να εξηγηθούμε… Το Pornhub, στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ασφαλείς και “safe for work” διαφημίσεις  για μία διαφημιστική καμπάνια που θα μπορούσε να εμφανίζεται στην τηλεόραση, σε βίντεο καθώς και σε περιοδικά και πίνακες διαφημίσεων χωρίς να προκαλεί την κατακραυγή, λανσάρει έναν διαγωνισμό διαφήμισης.

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να είναι “G-rated” (Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, χωρίς προσβλητικό περιεχόμενο, όπως  βία, χρήση ναρκωτικών, βωμολοχίες, ή σεξουαλικές πράξεις) και «safe for work», αν και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα  ουρλιάζουν υπονοούμενο και πιθανόν να μην πληρούν ούτε κατά διάνοια τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Όπως επισημαίνει και το ίδιο το site στις λεπτομέρειες του διαγωνισμού:

«Παραδοσιακά, το πορνό αποτελεί θέμα ταμπού, αλλά αποτελεί γεγονός το ότι  πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Pornhub.com καθημερινά. Πώς μπορούμε να φτάσουμε όμως τα επόμενα 35 εκατομμύρια επισκεπτών; Χρειαζόμαστε μια εθνική διαφημιστική εκστρατεία που μπορεί να διοχετευθεί στα “mainstream” μέσα μαζικής ενημέρωσης.»

Νιώθεις αρκετά δημιουργικός; Μπορείς να πάρεις και εσύ μέρος στον διαγωνισμό και σε περίπτωση που η ιδέα σου επιλεγεί ως η καλύτερη, θα κερδίσεις συμβόλαιο ενός έτους ως creative director του PornHub! Θα εργαστείς μαζί με την ομάδα μάρκετινγκ του site και θα δεις την διαφήμισή σου να γίνεται πραγματικότητα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα των συμμετοχών στο διαγωνισμό,  ενώ μπορείτε να τσεκάρετε  την πλήρη έκθεση των υποψήφιων διαφημίσεων στην σελίδα του Pornhub στο tumblr.

2 3

1


5

6

 

9

 

10

12

11

 

8

Best of internet