Quantcast

Τι Έχουν Απογίνει 7 Ήρωες του Youtube

Τα τότε και τα τώρα

LUBEN CREW

16 Απριλίου 2013

 
 

7. Bed Intruder

 
 

Τότε

Ο Antoine Dodson με την φράση του “hide yo kid, hide yo wife” σε μια συνέντευξη το φθινόπωρο του 2010, γίνεται ο απόλυτος youtube ήρωας εκείνη την περίοδο κερδίζοντας (σε views) και εκείνο τον άστεγο – αν θυμάστε – με την εκπληκτική ραδιοφωνική φωνή.
 
 


 
 

Τώρα

Αφού το βίντεο με την συνέντευξή του έχει ξεπεράσει τα 50 μύρια σε views και το “hide yo kid, hide yo wife” χρησιμοποιήθηκε σε άπειρα remixes και mashups, ο Antoine Dodson αυτόν τον καιρό έχει κυκλοφορήσει δίσκο και μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια του στο Ιtunes. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει μία κολεξιόν (θα το έλεγε κανείς) που έχει από μπλούζες εώς μπαντάνες, με το προφανές μόττο εκτυπωμένο πάνω τους: “hide yo kids”.
 
 


 
 

6. Charlie bit my finger

 
 

Τότε

Το ultra viral βίντεο που έκανε θραύση το 2007 ήταν 2 αδερφάκια με βρετανική προφορά, με τον μεγαλύτερο να γκρινιάζει για το δάγκωμα που δέχτηκε στο δάχτυλο από τον μικρότερο του αδερφό, τον Τσάρλυ. Συνολικές προβολές μέχρι σήμερα, πάνω από 500 μύρια.
 
 


 
 

Τώρα

Τα 2 αδέρφια εθεάθησαν να γυρίζουν διαφημίσεις για σάλτσες ζυμαρικών, ενώ τελευταίες πληροφορίες μας λένε ότι ο Τσάρλυ έχει σταματήσει επιτέλους να δαγκώνει τα δάχτυλα άλλων ανθρώπων.
 
 


 
 

5. Chocolate Rain

 
 

Τότε

Το 2007 ήταν η χρονιά που ο περισσότερος κόσμος σταματούσε να κατεβάζει αστεία βιντεάκια από το ίντερνετ και άρχιζε να χρησιμοποίει το youtube ως μέσο διασκέδασης. Videos, όπως αυτό φερ’ ειπείν, είχαν την τιμητική τους εκείνη την περίοδο. Έτσι και ο 11χρονος Tay Zonday, ερμηνευτής του τραγουδιού “Chocolate Rain”, μας άφηνε όλους άναυδους με τη βαριά και επιβλητική φωνή του.
 
 


 
 

Τώρα

Το Internet εκτόξευσε την καριέρα του σαν τραγουδιστή αλλά και στιχουργό, μιας και το “Chocolate Rain” έχει φτάσει αισίως στις 90 μύρια προβολές και το κανάλι του στο youtube στις 150 μύρια. Είχε την τιμή να πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο South Park, να διαφημίσει το αναψυκτικό Dr. Pepper, ενώ έχει κερδίσει και αρκετά βραβεία (δεν γνωρίζουμε τις αιτίες βράβευσής του). Και σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα κομμάτια του στο itunes.
 
 

 
 

4. David after Dentist

 
 

Τότε

Μέτα από μία βάναυση περιπέτεια στον οδοντίατρο και έχοντας δεχτεί ένεση αναισθησίας , ο μικρός David καταγράφεται από τον πατέρα του να μιλάει ακατάπαυστα και ασυνάρτητα για περίπου 2 λεπτά. Το video κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2009 και έχει φτάσει σήμερα τις 100 μυρια προβολές.
 
 

 
 

Τώρα

Δεν έχει εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα του (ίσως δεν τον αναγνωρίζουν και στο δρόμο πια), ενώ χαίρει άκρας υγείας, τουλάχιστον στοματικά όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την φωτογραφία.
 
 


 
 

3. Evolution of dance

 
 

Τότε

Tον Αύγουστο του 2006, ο κωμικός Judson Laipply κυκλοφόρησε ένα video με τον ίδιο να δίνει πόνο με τις χορευτικές ικανότητες, παράγοντας έτσι το πιο ανάρπαστο video εκείνης της χρονιάς. Αυτήν τη στιγμή έχει φτάσει αισίως τις 232 μύρια προβολές.
 
 


 
 

Τώρα

Ο Judson Laipply, από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο στο youtube, έχει γίνει τηλεοπτικός μαϊντανός πηγαινοερχόμενος σε όλα τα show, έχει ξαναβγάλει μαλλιά, ενώ οι χορευτικές του κινήσεις είναι ευρέως γνωστές και ο ίδιος έχει γίνει σχολή πια (σαν τους ΖΝ ένα πράμα).
 
 


 
 

2. Star Wars Kid

 
 

Τότε

Ο Ghyslain Raza έγινε γνωστός από video που είχε καταγράψει ο ίδιος τον εαυτό του να χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι του γκολφ σαν light saber. Δυστυχώς γι’ αυτόν, το video έφτασε σε χέρια bullies του σχολείου του και ανέβηκε στο youtube στις 15 Ιανουαρίου του 2006, κάνοντας τον Raza να πέφτει σε κατάθλιψη από τη ντροπή, όπως δήλωσε πρόσφατα σε μία συνέντευξή του.
 
 


 
 

Τώρα

Πλέον, παρόλο που το video έχει ξεπεράσει τις 25 μύρια προβολές, Ο Ghyslain Raza μπορεί να το τρίβει στην μούρη των συμμαθητών του εύκολα γιατί σπουδάζει σε νομική σχολή και είναι πρόεδρος σε διάφορες μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις. Ποιος γελάει τώρα;
 
 


 
 

1. Keyboard Cat

 
 

Τότε

Ίσως το πιο γνωστό γατί του Ίντερνετ – η αλήθεια είναι ότι έχει αποκαθηλωθεί πια από το Grumpy Cat – o Fatso μπήκε στις ζωές μας τον Ιούνιο του 2007 όταν κυκλοφόρησε στο youtube ένα video του να τζαμάρει με πλήκτρα.
 
 


 
 

Tώρα

Με το video να έχει πάνω από 30 μύρια προβολές, το keyboard cat έχει αναγνωριστεί σαν φιγούρα της ποπ κουλτούρας και έχει γίνει αιτία άπειρων ιντερνικών memes. Δυστυχώς όμως το συμβάν βιντεοσκοπήθηκε το 1987, κάτι που σημαίνει ότι μας έχει αποχαιρετήσει ο Fatso.
 
 


 
 

Best of internet