Quantcast

Χάκερς τουιτάρουν από το λογαριασμό των McDonalds για τα μικρά χεράκια του Donald Trump

Το αν ο Donald έχει πιο μικρά χέρια από τα τσιζμπεργκερ του McDonald δεν έχει διευκρινιστεί

President Creed

16 Μαρτίου 2017

Σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, πολλοί θαυμαστές των McDonald’s και του τουήτερ βρήκαν στο timeline τους ένα απροσδόκητο tweet από τον verified λογαριασμό της γνωστής fast food αλυσίδας. Με αρκετά αιχμηρή γλώσσα, ο επίσημος λογαριασμός των McDonald’s τουήταρε στις 6 τα ξημερώματα:

Πηγή: CNBC.com

@realDonaldTrump Είσαι στην πραγματικότητα ένα αηδιαστικό παράδειγμα Προέδρου και θα προτιμούσαμε να έχουμε πάλι τον @BarakObama. Επιπλέον, έχεις μικρά χέρια.

Το συγκεκριμένο tweet είχε καρφιτσωθεί ως προτεινόμενο στην κορυφή του εταιρικού λογαριασμού της McDonald’s στο twitter και έμεινε online για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να το αντιληφθούν οι διαχειριστές και να το διαγράψουν.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο λογαριασμός των McDonald’s στο twitter χακαρίστηκε από αγνώστους. Οι χάκερς μάλιστα αναφέρονται στα “μικρά χέρια” του Ντόναλντ Τραμπ, προφανώς επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πολύ κομπλεξικός ευαίσθητος με το γεγονός ότι τα χεράκια του είναι μικρότερα και από τα τσίζμπεργκερ των Μακ Ντόναλντζ.

Δέκα ολόκληρες ώρες μετά την ανάρτηση του tweet που έκραζε τον Ντόναλντ Τραμπ, τα McDonald’s δήλωσαν από τον λογαριασμό τους ότι το προφίλ τους είχε χακαριστεί, ότι το επίμαχο tweet διεγράφη και ότι το θέμα ερευνάται:

Πάντως είναι γνωστό ότι κατα τ’ άλλα ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεγάλος θαυμαστής των Mc Donald’s πράγμα λογικό, αφού συμβολίζουν όλες τις Αμερικάνικες αρετές σε ένα brand.

O Ντόναλντ Τραμπ γιορτάζει την εκλογή του ως Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Πρόεδρος για τις ΗΠΑ τρώγοντας McDonald’s στο ιδιωτικό του τζετ

Μάλιστα πριν από 15 χρόνια, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με αυτή τη μωβ μασκοτ των McDonald’s (που ποτέ κανείς περι τίνος πρόκειται) σε μια διαφήμιση για το μπεργκερ Big Tasty:

 

Πραγματικά απορούμε πως γίνεται ο Τραμπ να μην έχει τουητάρει ακόμη για το περιστατικό κάτι σε στυλ “Overrated hackers tried to make fun of me and McDonalds. Sad. Not to be trusted.

Best of internet