Quantcast

Ζογκλέρ λύνει τρεις κύβους του Ρούμπικ στον αέρα! (VIDEO)

Πόσους εγκέφαλους έχει ο τύπος;

Mandrill

3 Νοεμβρίου 2014

Όλοι έχουμε κάπου καταχωνιασμένο ένα κύβο του Ρούμπικ. Κι αυτός ο κύβος, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ, είναι μόνος κι άλυτος απο τότε που σας τον έκανε δώρο εκείνος ο συμμαθητής σας στο δημοτικό.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι τρομερά δύσκολο να τον λύσεις. Κάθε κύβος απέχει το περισσότερο μια ντουζίνα κινήσεις από την πιο ανακατεμένη μορφή του μέχρι τη λυμένη, όπου όλα τα χρώματα είναι μαζί -ΡΕ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΛΕΜΕ, ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ!

rubjug1

Και σχεδόν όλοι έχουμε δοκιμάσει να ζογκλάρουμε δυο τρία μπαλάκια, μανταρίνια ή βότσαλα κάποια στιγμή στην παραλία ή σ’ εκείνο το πάρτυ μεθυσμένοι και καταφέραμε στην καλύτερη τρείς γύρους πριν μας βρεί το βότσαλο στο κούτελο και τα παρατήσουμε με αξιοπρέπεια και στωικότητα.

rubjug2

Εδώ όμως έχουμε κάτι άλλο! Αυτός ο ξεδιάντροπος σαλτιμπάγκος ζογκλάρει και λύνει ταυτόχρονα ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΚ!  Ποτέ ξανά πριν, ένας τόσο άχρηστος συνδυασμός ικανοτήτων, δε με έκανε να νίωσω τόσο κομπλεξικά!

Ravi Fernando συγχαρητήρια, την επόμενη φορά να ζογκλάρεις τρείς σκακιέρες και να νικήσεις ταυτόχρονα τον Καρπώφ, τον Κασπάρωφ και τον Λασκέρ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!

Best of internet